Regals d'empresa

Comparteix amb els teus col·laboradors o clients més fidels el gust per les peces creades amb delicadesa i tendresa mitjançant un detall que simbolitzi la confiança mútua i el respecte per les coses ben fetes.

Posa’t en contacte amb nosaltres perquè t’assessorem en compres i amb propostes personalitzades que s’adaptin a les teves necessitats.

Tel: +34 938 784 444 / Fax: +34 938 733 373

Si vols, pots fer la teva consulta mitjançant el formulari següent i ens posarem ràpidament en contacte amb tu.

Us informem que les dades personals facilitades a través d’aquest formulari s’inclouran en un fitxer el titular del qual és JOYERIA TOUS, S.A., amb domicili al Carrer Carme 2, 25007, Lleida-Espanya, amb la finalitat de dur a terme la gestió de la relació comercial. Així mateix, en cas que ho sol·liciteu marcant la casella següent habilitada a l’efecte, les vostres dades també podran ser tractades per informar-vos, a través dels mitjans de comunicació que ens faciliteu, sobre els productes, les campanyes comercials, els esdeveniments i les promocions de TOUS que us podrien interessar.

Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat, oblit i limitació del tractament que preveu la normativa, així com per revocar en qualsevol moment el consentiment que heu prestat per a la tramesa de comunicacions comercials, o per fer qualsevol altra consulta relativa al tractament de les vostres dades personals, ens podeu adreçar un escrit mitjançant una carta enviada a l’adreça esmentada més amunt, tot indicant “Atenció al Client”, Ref. “Protecció de dades”, o bé podeu enviar-nos un correu electrònic a l’adreça dataprotection@tous.com, acreditant convenientment la vostra identitat."

Moltes gràcies.

Ja hem rebut el teu missatge. No trigaràs a tenir notícies nostres.

Anar a la home

Ho sentim.

Hi ha hagut un error, siusplau intenta-ho una altra vegada.

Tornar