El Meu Llibre

Rosa Oriol & Tous

El 21 de setembre del 1965, quan encara era pràcticament una adolescent, Rosa Oriol es va casar amb Salvador Tous. Junts han format una família amb llaços basats en l'amor i el respecte i han convertit la petita joieria dels Tous en una gran empresa i en una marca cobejada arreu del món.
Durant aquest temps, gràcies al suport constant del Salvador, la Rosa ha desenvolupat a TOUS la seva capacitat creativa que, juntament amb el seu do de gents i el seu instint personal, la porta a descobrir i satisfer d'una forma natural les aspiracions dels seus clients.
El llibre Rosa Oriol & TOUS, un projecte que va sorgir per celebrar les seves noces d'or, recull la seva història familiar i empresarial, els seus valors i una selecció de les seves creacions preferides.

Foto en blanco y negro de Salvador Tous y Rosa Oriol

Amb el Salvador en una sessió de fotos per a la revista Telva amb motiu del 25è aniversari de l'Ós TOUS. 2010. Fotografia d'Antoni Bernad.

Que ningú no s'esperi que expliqui aquí grans estratègies i objectius de joventut assolits. A nosaltres tot ens ha passat sense adonar-nos, treballant de dilluns a dissabte nit i complint somnis que segurament teníem guardats en algun racó del cap, però que no teníem temps per desitjar. Sempre gaudint mentre, pedra a pedra, construíem una empresa que avui està present als cinc continents.

LLEGIR MÉS Flecha hacia abajo