Collaret Fragile Nature de plata i gemmes

€125 €75 (-40%)

3 pagaments de €25.00

klarna
Esgotat
imagen

ENVIAMENT ESTÀNDARD GRATUÏT EN COMPRES A PARTIR DE +69 €

imagen

30 DIES PER TORNAR GRATIS LES TEVES COMPRES

imagen

MÈTODES DE PAGAMENT

imagen

Personal Shopper 900 777 900

imagen

PER QUÈ TOUS

imagen

PREPARAT PER REGALAR

imagen

GRAVA LA TEVA JOIA

Detalls de producte
Renova el teu look amb aquest collaret de plata i gemmes de la col·lecció Fragile Nature, inspirada en la bellesa i delicadesa de la naturalesa.
Ref. 118652590
Collaret TOUS Fragile Nature amb tres motius de plata de primera llei de 4,5-8mm, amb apatita dònut facetat de 4mm, citrí dònut facetat de 4,8mm, perla conreada d'aigua dolça semirodona de 4,5-5mm, malaquita dònut llis de 6mm, peridot dònut facetat de 4,2mm i cornalina dònut facetat de 4mm. Longitud del collaret: 45cm, amb anella a 40cm. Tècnica de producció: Fosa.

Informació general

  • Col·lecció Fragile Nature
  • Tècnica de fabricació Microfosa
Esgotat
Fragile Nature
Sobre la colleció

Pel seu virtuosisme, la seva capacitat de creació i adaptació, la seva perfecció, els seus detalls, les seves formes orgàniques i espontànies, la naturalesa ens demostra que és poderosa alhora que fràgil; és la nostra gran mestra, protectora i protegida. En la col·lecció Fragile Nature, ens recolzem en la tecnologia per fer eterna la seva bellesa: creem peces contemporànies, amb el mix de metalls i amb pedres precioses... per tal de potenciar looks tan sofisticats com eclèctics i que s’ajustin a cada estil. Vesteix la naturalesa en la teva pell!