Arracades Gloss de perles

175 € 122 € (-30%)

3 pagaments de 40,67 €

klarna
imagen

ENVIAMENT ESTÀNDARD GRATUÏT EN TOTES LES COMPRES

imagen

DEVOLUCIONS FINS AL 31 DE GENER

imagen

MÈTODES DE PAGAMENT

imagen

PER QUÈ TOUS

imagen

PREPARAT PER REGALAR

imagen

GRAVA LA TEVA JOIA

Detalls de producte
La bellesa del diferent cobra protagonisme aquesta temporada amb aquestes arracades de plata vermeil i perles de la col·lecció Gloss.
Ref. 111233570
Arracades TOUS Gloss de plata vermeil i perles conreades d'aigua dolça, semirodones de 4,5-5mm i una gota barroca de 14mm. Tanca pressió. Longitud de les arracades: 4,6 cm. Plata de primera llei recoberta d'or de 18kt amb un gruix de 3 a 5 micres i sense cap altre metall entre tots dos. Tècnica de producció: Fosa.

Informació general

  • Col·lecció Gloss
  • Tècnica de fabricació Microfosa
Gloss
Sobre la colleció

Les formes de la naturalesa són úniques i irregulars, i una font d’inspiració en el nostre procés creatiu. A TOUS busquem constantment la bellesa d’allò que és diferent. Les perles en són un exemple, ja que tenen formes i matisos naturalment diferents que varien segons la seva tipologia i origen: la perla rodona, com la més valorada i simètrica; la semirodona, que no arriba a ser completament esfèrica; la botó, simètrica però aplanada, molt habitual en polseres i collarets; la coin, aplanada i amb unes certes irregularitats; la stick, amb la seva característica forma allargada; la de gra d’arròs, de forma allargada i irregular; i la barroca, de manera asimètrica que romànticament s’assembla a una llàgrima. En la col·lecció Gloss, triem unir l’equilibri entre la bella imperfecció de les perles cultivades d’aigua dolça i la minuciosa tecnologia del metall, i així donem lloc a peces versàtils i personalitzables per a looks romàntics i minimalistes.