Tres generacions i més de 100 anys d’ofici i esforç avalen la nostra labor en joieria, els orígens de la qual es remunten a l’any 1920. Amb dissenys innovadors, realitzem peces que combinen la tradició artesana amb els últims avenços tecnològics per crear peces úniques i especials.

Descobreix els nostres collarets, braçalets i turmelleres i combina’ls amb els teus anells i penjolls preferits i amb tota la nostra varietat d’arracades, com ara piercings, arracades d'aro, earcuffs i arracades trepadores, per acabar de completar el teu look perfecte. Explora totes les nostres categories i troba les teves joies de somni treballades amb gemmes i metalls nobles: or, plata, acer i titani. Sigui quin sigui el teu estil, el trobaràs.

GRAVA LES TEVES JOIES GRATIS
Converteix les teves joies en peces úniques i personalitza-les de la forma més especial amb el nostre servei gratuit de gravat. Misstages, inicials, dates... Converteix la teva joia en un record per sempre!

A TOUS, la innovació no és un departament; és una actitud. Utilitzem metalls nobles com ara l’or i la plata de primera llei, pedres precioses i diamants. Així mateix, treballem amb nous materials i tècniques, combinant avantguarda i tradició en peces que reflecteixen les últimes tendències en joieria per a dona, home, nens i nenes.