Collaret TOUS Good Vibes mussol de plata vermeil i gemmes

EUR 120 EUR 80 (-33%)

3 pagaments de EUR 26,67

klarna
imagen

ENVIAMENT ESTÀNDARD GRATUÏT EN COMPRES A PARTIR DE +69 € O AMB MYTOUS

imagen

30 DIES PER TORNAR GRATIS LES TEVES COMPRES

imagen

MÈTODES DE PAGAMENT

imagen

Personal Shopper 900 777 900

imagen

GARANTIA TOUS

imagen

PREPARAT PER REGALAR

imagen

PERSONALITZA LA TEVA COMANDA, JOIA O BOSSA

Detalls de producte
El mussol, considerat el guardià sagrat de la vida futura, representa saviesa i brillantor. Un amulet protector dels mals esperits i missatger de secrets. Combina'l i fes el teu propi look de la sort!
Ref. 018112620
Collaret TOUS Good Vibes mussol de plata vermeil amb lapislàzuli de 7 mm, howlita i perla de 2 mm. Mida del mussol: 1 cm. Longitud del collaret: 40 cm, amb anella a 38 cm. Plata de primera llei recoberta d'or de 18kt amb un gruix de 3 a 5 micres i sense cap altre metall entre tots dos.

Informació general

  • Col·lecció TOUS Good Vibes
  • Tècnica de fabricació Microfosa
TOUS Good Vibes
Sobre la colleció

Una oda a la sort, la protecció i la valentia. La col·lecció TOUS Good Vibes està formada per peces plenes de bones vibracions, amb gran atenció en els penjolls, els amulets i l’última tendència del layering de cadenes i collarets, que ens recorda la força dels símbols com són el trèvol de quatre fulles o la ferradura. Combina materials com la plata de primera llei o el bany d'or de 18 ct sobre plata amb diversitat de pedres precioses, com l’ametista o el peridot, i crea looks eclèctics i poderosos. El diamant, el mineral més dur de la terra, també està present en la col·lecció en un conjunt de joies treballades en or de 18 ct. Pots identificar tots els símbols i el seu significat?