Servei postvenda que assegura la perdurabilitat de les joies


Experts en reviure, reutilitzar i reciclar joies Per això, una part de la relació amb els nostres clients comença en el moment en què s’ha tancat la venda, ja que ens fem responsables amb ells del manteniment de la joia.

Formats per la mateixa empresa, els professionals que treballen a les botigues TOUS aconsellen i ajuden personalment cada client. TOUS també ofereix un servei de taller per a reparacions i ajustaments, per tal de garantir la satisfacció immediata del client. A més a més, els professionals TOUS donen informació sobre la manera de tenir cura de les joies i ofereixen un servei postvenda de neteja, manteniment, restauració i reparació. També accepten encàrrecs per personalitzar i dissenyar segons el gust del client.

Amb la finalitat d’oferir el millor servei, la companyia ha establert en les polítiques de canvis i devolucions que la prioritat és el client, al qual es facilita el canvi d’articles en qualsevol botiga TOUS del món.

Manos mostrando la garantía de Tous en papel

Recuperació de botigues icòniques a Lisboa i la República Txeca


TOUS participa en la recuperació de botigues icòniques de joieria com a símbol de respecte per la cultura i la tradició del sector.

L’any 2012 va obrir una botiga en l’històric local Ourivesaria Aliança, una joieria emblemàtica de Lisboa, considerat un dels establiments joiers més exclusius de Lisboa. TOUS es va comprometre a preservar el valor patrimonial de l'edifici adaptant-lo a la normativa vigent. La façana va ser creada el 1914 utilitzant elements metàl·lics i tècnica de fosa, amb detalls de bronze representant vegetals. L’interior es caracteritza per les motllures de guix en forma de garlandes i corones de flors, i per les pintures del conegut artista portuguès Artur Alves Cardoso. El procés de rehabilitació va incloure la restauració íntegra de la façana i dels frescos, les motllures i tot el mobiliari de l’interior.

Interior de una boutique Tous muy lujosa

Recuperació d’una antiga fàbrica tèxtil per instal·lar-hi la seu


El 2007, TOUS va inaugurar la seva nova seu corporativa a El Guix, Manresa (Barcelona), restaurant una antiga fàbrica tèxtil del segle XIX. El nou edifici de TOUS s’emmarca en un projecte de rehabilitació que segueix criteris de sostenibilitat mediambiental. El Guix, una construcció típica de les fàbriques tèxtils de Catalunya que data del 1870, és la fàbrica tèxtil més antiga del territori que es manté dempeus i una de les poques que encara conserva la seva estructura. Consta d’una nau rectangular de planta baixa i dos pisos amb finestrals molt amplis i parets de pedra. Es van recuperar totes les bigues de ferro forjat que mantenien l’estructura de la nau i es van reconvertir en els suports lumínics per al pàrquing.

Fachada de edificio naranja

TOUS, empresa social


TOUS és una de les empreses pioneres a Espanya en el foment de la conciliació de la vida laboral i familiar, ja que l’any 2007 va obrir el ‘Jardí d’Infància TOUS’ (amb capacitat per a 30 infants d’1 a 3 anys), en la seva pròpia seu central i amb un horari semblant a l’horari laboral, per ajudar els empleats a conciliar la feina i la família. També posa a disposició un edifici menjador dedicat a la relaxació i el lleure, mentre que els treballadors gaudeixen d’un horari flexible.

Parque infantil entre edificios

Participació en la ‘Trailwalker’ d’Intermon Oxfam.


La “Trailwalker” és una cursa solidària organitzada per Intermon Oxfam amb l’objectiu de recaptar donatius i mobilitzar la societat a favor d’un món millor: 100 km en menys de 32 hores. La Trailwalker d’Intermon Oxfam té una finalitat clara, que és combatre la pobresa i la injustícia del món mitjançant aportacions que repercuteixin en l’accés de les famílies a un bé comú com és l’aigua. Es tracta d’una cursa solidària que planteja un desafiament físic i humanitari als participants. Pel que fa a TOUS, cada any dona suport a diversos equips de 4 persones (més dues persones d’assistència) que recorren 100 km a peu en un temps màxim de 32 hores.

Botigues Pet friendly


A les botigues TOUS es permet l’entrada d’animals, sempre que l’espai comercial al qual pertanyen ho tingui regulat així.