Carta de la presidenta

Benvolguts amics i col·laboradors,

Amb molt de gust vull compartir amb vosaltres les principals fites que hem assumit darrerament; una oportunitat ideal per reflexionar sobre els aprenentatges que l’experiència ens ha proporcionat al llarg de la nostra història i sobre el que està per venir.

TOUS és una marca centenària, un èxit a l’abast de molt poques companyies i que hem aconseguit gràcies a una sòlida visió que ha il·luminat el nostre camí: la de ser la marca de joieria de luxe assequible de més èxit i més desitjada al món. Va ser precisament el germen d’aquesta innovadora visió el que, anys enrere, van tenir els nostres pares i ens va permetre crear un nou llenguatge que revolucionaria el sector joier i que avui dia segueix brindant oportunitats a noves generacions de professionals de l’artesania i del disseny amb esperit emprenedor, obert i global. Els nostres objectius en el futur són ambiciosos, encara que no perden de vista els pilars del que som: el coneixement d’una família artesana compromesa amb l’ofici des del 1920, i l’aposta per l’excel·lència i la innovació com a motors fonamentals del negoci. L'entorn competitiu ens porta a fer millor fins i tot allò que ja sabem fer bé i a posar tots els nostres processos al servei d’una relació excel·lent i sostenible amb el client.

Per això, continuarem treballant per consolidar un model que es continuï adaptant a les noves tendències del consumidor des de la voluntat de ser més eficients en totes les nostres operacions. En el mateix sentit, i atesa la important expansió del nostre negoci en línia, mantindrem la nostra aposta per la omnicanalitat; una tendència que volem continuar explorant i potenciant.

Assumirem tots aquests reptes des del compromís amb l’entorn, potenciant tant la sostenibilitat en l’ús dels materials i en els nostres processos, com la proximitat i l’atenció amb les comunitats en les quals estem presents. I és que el valor que ostenten les nostres joies i productes va més enllà d’allò tangible i en això radica l’èxit del nostre projecte.

Alba Tous
Presidenta de TOUS

Alba Tous Colgante de oso de Tous con piedras multicolor