Carta de la presidenta

Estimats amics i col·laboradors,

Quan falten dos anys per al nostre centenari, em complau compartir amb vosaltres la cultura corporativa de TOUS, en la qual expressem la nostra missió de fer que ens apreciïn arreu del món per oferir joies i accessoris que t’acompanyen en cada moment de la vida, i ser una marca il·lusionadora que genera valor gràcies a la qualitat, la passió i l’esperit de servei de totes les persones TOUS.

Junts hem crescut amb l’empresa, compartint la nostra cultura corporativa que defineix com som i com actuem, adaptant-la al desafiament actual i reforçant i integrant els nostres valors, amb una gran passió pel projecte.

A TOUS som <<creativitat>>, perquè ens atrevim a fer les coses de manera diferent, amb agilitat, valentia i qualitat. Som <<compromís>>, perquè fem realitat els nostres somnis amb llibertat, complint la nostra paraula, preocupant-nos dels nostres col·laboradors i construint junts un projecte comú. Som <<treball en equip>>, ja que junts construïm un projecte d’empresa compartit on el talent individual persegueix sempre un resultat d’equip basat en la qualitat de les relacions. També som <<globalitat>>, ja que, amb presència a més de 50 països, integrem el coneixement de la diversitat que ens envolta a les nostres decisions de negoci. I, finalment, però no menys important, som <<passió pel client>>, perquè treballem junts, amb vocació i precisió, per superar les expectatives, escoltant els nostres clients i oferint-los la qualitat que es mereixen.

Actualment ja som més de 4.000 persones a TOUS i estic convençuda que treballant junts aconseguirem ser la marca de joieria i accessoris més desitjada i amb més èxit del món, amb el compromís d’aportar valor als clients, als col·laboradors i al conjunt de la societat, i junts lluitem dia rere dia per aconseguir-ho.

Alba Tous
Presidenta de TOUS