Oyster Perpetual Cosmograph Daytona

NASCUT PER A LA COMPETICIÓ

Pel seu nom i les seves funcions, el Cosmograph Daytona està vinculat per sempre al món de l’automobilisme. Més de mig segle després del seu naixement, manté el seu estatus incomparable entre els cronògrafs esportius.

El Cosmograph Daytona, model emblemàtic presentat el 1963,  es va dissenyar per satisfer les necessitats dels professionals de la competició automobilística. Aquest cronògraf, dotat d’un bisell amb escala taquimètrica i equipat amb un moviment mecànic d’alt rendiment, s’ha convertit en llegendari i és l’instrument ideal per mesurar un interval de temps o determinar la velocitat mitjana.

SINÒNIM DE VELOCITAT

En el Cosmograph Daytona, les hores i els minuts transcorreguts es llegeixen en els comptadors, ubicats a la posició de les 9 h i les 3 h i els segons transcorreguts es mostren en una escala de 60 segons en el contorn de l’esfera, indicats mitjançant una agulla central amb forma de fletxa.

El bisell del Cosmograph Daytona, en metall o en ceràmica d’alta tecnologia, funciona com un taquímetre. La seva escala pot utilitzar-se per llegir la velocitat mitjana en una distància determinada basada en el temps transcorregut. Això el converteix en l’instrument perfecte per determinar una velocitat fins a les 400 unitats per hora, ja es tracti de quilòmetres, de milles o de qualsevol altra unitat de mesura.

UN CRONÒGRAF CREAT PER AL CIRCUIT DE CARRERES

El Cosmograph Daytona està equipat amb el calibre 4130, un moviment cronògraf mecànic de corda automàtica completament desenvolupat i manufacturat per Rolex, amb una reserva de marxa d’aproximadament 72 hores. La funció cronògraf es basa en un nombre reduït de components, cosa que millora la fiabilitat del moviment. El cronògraf va acoblat mitjançant un mecanisme amb roda de pilars i embragatge vertical. Permet una arrencada instantània i enormement precís.

CERTIFICACIÓ DE CRONÒMETRE SUPERLATIU

Com tots els rellotges de polsera Rolex, el Cosmograph Daytona disposa de la certificació de Cronòmetre Superlatiu. Aquesta denominació testifica que cada rellotge de polsera que surt dels tallers de la marca ha superat amb èxit una sèrie de proves realitzades per Rolex als seus laboratoris interns i d’acord amb els seus criteris propis. L’estatus de Cronòmetre Superlatiu se simbolitza mitjançant el segell verd que inclouen tots els rellotges Rolex i que va acompanyat d’una garantia internacional de cinc anys.

EL LLOC, LA LLEGENDA

El Cosmograph Daytona és indissociable del món de l’automobilisme. El rellotge ret homenatge a un lloc —Daytona Beach, Florida— on la passió per la velocitat i les carreres va florir a principis del segle XX. Des del 1903 fins al 1935, la platja de sorra ferma de Daytona es va fer famosa per ser el lloc perfecte per batre rècords de velocitat. Allí es van aconseguir almenys 80 rècords oficials, 14 dels quals van ser els de màxima velocitat del món.

El Daytona International Speedway® es va inaugurar el 1959 i des de llavors Rolex és Rellotge Oficial del circuit. Anys més tard, per destacar la connexió de la marca amb la pista de carreres estatunidenca, Rolex va batejar el seu nou model com Cosmograph Daytona.

Durant dècades, la presència de la marca en carreres d’alt índex d’octà ha crescut incessantment, i la rellotgera ha ampliat el seu suport als millors pilots i esdeveniments per tot el món. Durant gran part de la seva històrica trajectòria, el Cosmograph Daytona ha reflectit els vincles privilegiats entre Rolex i l’automobilisme.

 VISITI’NS PER DESCOBRIR DE PRIMERA MÀ EL COSMOGRAPH DAYTONA

Com a Distribuïdor Oficial Rolex, estem autoritzats per vendre rellotges de polsera Rolex. Gràcies als nostres coneixements i savoir-faire, l’ajudarem a prendre una decisió que durarà tota la vida.