Oyster Perpetual

LA CINQUENA ESSÈNCIA DE L’OYSTER

Els rellotges de polsera de la gamma Oyster Perpetual són símbols d’estil clàssic i universal, i ofereixen a qui els porta funcions útils del dia a dia: visualització de les hores, minuts i segons. Respectant la línia dels orígens pioners de Rolex, aquests models encarnen la forma i funció atemporals. Són l’expressió dels rellotges en la seva forma més pura.

L’Oyster Perpetual és l’hereu directe de l’Oyster original, el primer rellotge de polsera hermètic del món, sobre el qual Rolex ha construït la seva reputació des del 1926. Certificat com a Cronòmetre Superlatiu, l’Oyster Perpetual posseeix tots els atributs fonamentals de la col·lecció Oyster Perpetual: la precisió cronomètrica, l’hermeticitat de la caixa Oyster i la corda automàtica del moviment per rotor Perpetual. Sobri i estètic, es distingeix pel seu estil senzill i universal.

DINÀMIC I ATEMPORAL

L’Oyster Perpetual proporciona una visualització fiable i precisa de les hores, els minuts i els segons. Les diferents modalitats del rellotge de polsera es distingeixen per les seves esferes de colors subtils —platejat, blau viu o negre viu amb acabat tipus sol— o vibrants, com són el rosa candy, el blau turquesa o el verd lacat. L’Oyster Perpetual està disponible en cinc mides de caixa: 28 mm31 mm34 mm36 mm o 41 mm. Ofereix l’elecció de diàmetres més gran per a una gamma de rellotges de polsera Rolex.

Aquests models tenen un braçalet Oyster de tres elements, que garanteix seguretat i comoditat a l’usuari. Aquest braçalet està equipat amb un tancament desplegable Oysterclasp i compta amb el còmode sistema d’extensió ràpida Easylink, desenvolupat per la marca, que permet ajustar fàcilment la seva longitud en uns 5 mm.

L’Oyster Perpetual és exclusivament d’acer Oystersteel. Especialment desenvolupat per a Rolex, pertany a la família dels  acers 904L, els aliatges més utilitzats en la tecnologia punta. L’acer Oystersteel és extremadament resistent a la corrosió, ofereix un acabat excepcional després del poliment i conserva la seva brillantor amb el pas del temps.

FIABILITAT I PRECISIÓ

La caixa de l’Oyster Perpetual garanteix una hermeticitat de fins a 100 metres de profunditat. La seva carrura es treballa a partir d’un bloc massís d’acer Oystersteel. El seu fons, amb un sistema d’acanalat fi, està hermèticament enroscat gràcies a una eina especial; tan sols els rellotgers autoritzats per Rolex poden accedir d’aquesta manera al moviment. Un altre component principal de l’estructura hermètica és la corona Twinlock, que té un sistema de doble hermeticitat i s’enrosca sòlidament a la caixa.

En funció de la seva mida, l’Oyster Perpetual està equipat amb el calibre 2232 (per als models de 28 mm, 31 mm i 34 mm) o amb el calibre 3230 (per als models de 36 mm i 41 mm), moviments mecànics de corda automàtica completament desenvolupats i manufacturats per Rolex. Presenten un elevat rendiment en matèria de precisió, autonomia, resistència als cops, comoditat d’ús i fiabilitat.

CERTIFICACIÓ DE CRONÒMETRE SUPERLATIU

Com tots els rellotges de polsera Rolex, els Oyster Perpetual disposen de la certificació de Cronòmetre Superlatiu. Aquesta denominació testifica que cada rellotge de polsera que surt dels tallers de la marca ha superat amb èxit una sèrie de proves realitzades per Rolex als seus laboratoris interns i d’acord amb els seus criteris propis. L’estatus de Cronòmetre Superlatiu se simbolitza mitjançant el segell verd que inclouen tots els rellotges Rolex i que va acompanyat d’una garantia internacional de cinc anys.

 VISITI’NS PER DESCOBRIR DE PRIMERA MÀ L’OYSTER PERPETUAL

Com a Distribuïdor Oficial Rolex, estem autoritzats per vendre rellotges de polsera Rolex. Gràcies als nostres coneixements i savoir-faire, l’ajudarem a prendre una decisió que durarà tota la vida.