Oyster Perpetual GMT-Master II

EL RELLOTGE DE POLSERA COSMOPOLITA

L’Oyster Perpetual GMT-Master II està dissenyat per indicar l’hora de dos fusos horaris simultàniament. Robust i funcional, és el rellotge ideal per als qui recorren el món.

Presentat el 1955, el GMT-Master ha sigut testimoni privilegiat de l’auge dels viatges intercontinentals des de la segona meitat del segle XX. Fins i tot es va convertir en rellotge oficial de la Pan American World Airways, la principal i més important companyia aèria internacional nord-americana de l’època. El GMT-Master, un autèntic rellotge i eina, no ha deixat d’evolucionar per oferir unes prestacions cronomètriques cada vegada més capdavanteres. L’any 1982, Rolex introdueix un nou calibre que permet ajustar l’agulla de les hores de manera independent de la dels minuts i de l’agulla 24 hores. Per marcar aquesta evolució, el model equipat amb el moviment optimitzat es va batejar com a GMT-Master II.

UN ÚNIC INSTRUMENT, DIVERSOS FUSOS HORARIS

El GMT-Master II llueix un disseny immediatament recognoscible amb un disc de bisell graduat disponible en diferents versions bicolor: la meitat inferior simbolitza les hores del dia i la superior, les de la nit.

Amb la seva visualització tradicional per mitjà d’una agulla de les hores, minutera i secundera, la seva agulla 24 hores rematada en un triangle i el seu bisell giratori bidireccional amb disc Cerachrom graduat 24 hores, el GMT-Master II permet llegir de manera simultània l’hora de dos fusos horaris: ja sigui l’hora local i l’hora de referència, o bé l’hora local i la d’un altre fus horari.

El GMT-Master II actual està equipat amb el calibre 3285, un moviment mecànic de corda automàtica completament desenvolupat i manufacturat per Rolex. Aquest moviment, concentrat de tecnologia, presenta un elevat rendiment en matèria de precisió, autonomia, resistència als cops, comoditat d’ús i fiabilitat. Està equipat amb l’espiral blava Parachrom i compta també amb l’escapament Chronergy patentat. La reserva de marxa del moviment és d’aproximadament 70 hores.

CERÀMICA D’ALTA TECNOLOGIA

El disc de bisell Cerachrom fabricat per Rolex és d’una sola peça amb ceràmica extremadament dura. Aquest material d’alta tecnologia és pràcticament impossible de ratllar i manté els seus colors vibrants a través del temps. El 2013, Rolex va exercir un paper pioner a presentar el seu primer disc de bisell bicolor de ceràmica en una sola peça, amb una meitat blava i l’altra negra. Un any més tard, la marca va presentar el disc Cerachrom bicolor de color vermell i blau, els colors originals del GMT-Master. Rolex va dur a terme recerques inèdites i innovadores per desenvolupar una ceràmica vermella que complís els seus criteris estètics i de qualitat.

Rolex va presentar el 2022 una reinterpretació del GMT-Master II. En aquesta versió inèdita, la corona de corda, així com els protectors de la corona, se situen al costat esquerre de la caixa. La finestra de la data, coronada per la lent Cyclops, també s’ha desplaçat i se situa en la posició de les 9 h. Aquest rellotge, fabricat en acer Oystersteel, disposa a més d’un disc de bisell Cerachrom monobloc bicolor de ceràmica verda i negra, una combinació de colors que no s’ha vist mai en el model. 

CERTIFICACIÓ DE CRONÒMETRE SUPERLATIU

Com tots els rellotges de polsera Rolex, el GMT-Master II disposa de la certificació de Cronòmetre Superlatiu. Aquesta denominació testifica que cada rellotge de polsera que surt dels tallers de la marca ha superat amb èxit una sèrie de proves realitzades per Rolex als seus laboratoris interns i d’acord amb els seus criteris propis. L’estatus de Cronòmetre Superlatiu se simbolitza mitjançant el segell verd que inclouen tots els rellotges Rolex i que va acompanyat d’una garantia internacional de cinc anys.

 VISITI’NS PER DESCOBRIR DE PRIMERA MÀ EL GMT-MASTER II

Com a Distribuïdor Oficial Rolex, estem autoritzats per vendre rellotges de polsera Rolex. Gràcies als nostres coneixements i savoir-faire, l’ajudarem a prendre una decisió que durarà tota la vida.