Oyster Perpetual Air-King

EL CEL A L’ABAST DE LA MÀ

L’Oyster Perpetual Air-King celebra l’herència aeronàutica de l’Oyster original. Rendeix homenatge a aquells per als quals el cel era una nova frontera d’aventures, exploració i èxits inèdits, un trampolí cap a nous ideals.

L’Air-King testifica la relació privilegiada entre Rolex i l’aviació durant la seva edat d’or, en la dècada de 1930. Rendeix homenatge als pilots de l’època i al paper de l’Oyster en la gesta aèria. La dècada de 1930 va conèixer una fulgurant evolució tècnica dels avions, la qual cosa va permetre inaugurar els vols de llarg recorregut. Diversos pilots van establir-hi rècords portant un Oyster al canell. D’altres utilitzaven un rellotge de polsera Rolex com a cronòmetre de bord, seguint l’exemple d’Owen Cathcart-Jones i Ken Waller que, el 1934, van aconseguir completar un vol d’anada i tornada entre Londres (Gran Bretanya) i Melbourne (Austràlia) en un temps rècord, a bord d’un bimotor, el De Havilland Comet.

ESTÈTICA ÚNICA

L’Air-King actual es distingeix per la seva esfera negra que combina, per a una lectura òptima dels temps de navegació, uns números de les hores, 3, 6 i 9, de gran mida amb una escala dels minuts especialment visible. La simbòlica corona de Rolex es mostra en groc en l’esfera, mentre que la secundària i el nom «Rolex» estan en verd, en al·lusió al color emblemàtic de la marca. Des de la presentació del rellotge l’any 1958, la inscripció «Air-King» està present en caràcters que fan que el model es pugui reconèixer immediatament.

Des del 2022, la caixa de 40 mm de l’Air-King incorpora protectors de la corona i els flancs de la carrura són rectes, igual que en la majoria dels models de la categoria Professional. També s’ha reformulat la visualització del rellotge, per a un resultat perfectament harmoniós, amb la introducció d’un «0» davant del número 5 en l’escala dels minuts. D’ara endavant, cada interval de cinc minuts es marca amb dues xifres. Els números 3, 6 i 9 de l’Air-King ara també es veuen en la foscor gràcies a la visualització Chromalight. 

FIABILITAT I RENDIMENT

Exemple de robustesa i fiabilitat, la caixa Oyster de l’Air-King garanteix una hermeticitat de fins a 100 metres de profunditat. La carrura es treballa a partir d’un bloc massís d’acer Oystersteel, un aliatge especialment resistent a la corrosió.

L’Air-King està proveït d’un braçalet Oyster de tres elements en acer Oystersteel. Aquest braçalet té un tancament de seguretat Oysterlock, dissenyat per Rolex i patentat, que prevé qualsevol obertura involuntària. També disposa del còmode sistema d’extensió ràpida Easylink que permet ajustar fàcilment la seva longitud entorn d’uns 5 mm.

L’Air-King està equipat amb el calibre 3230, un moviment mecànic de corda automàtica completament desenvolupat i manufacturat per Rolex. Presenta un elevat rendiment en matèria de precisió, autonomia, resistència als cops, comoditat d’ús i fiabilitat. Aquest moviment està equipat amb l’espiral Parachrom blava i compta també amb l’escapament Chronergy patentat. La seva reserva de marxa és d’aproximadament 70 hores.

CERTIFICACIÓ DE CRONÒMETRE SUPERLATIU

Com tots els rellotges de polsera Rolex, l’Air-King disposa de la certificació de Cronòmetre Superlatiu. Aquesta denominació testifica que cada rellotge de polsera que surt dels tallers de la marca ha superat amb èxit una sèrie de proves realitzades per Rolex als seus laboratoris interns i d’acord amb els seus criteris propis. L’estatus de Cronòmetre Superlatiu se simbolitza mitjançant el segell verd que inclouen tots els rellotges Rolex i que va acompanyat d’una garantia internacional de cinc anys.

 VISITI’NS PER DESCOBRIR DE PRIMERA MÀ L’AIR-KING

Com a Distribuïdor Oficial Rolex, estem autoritzats per vendre rellotges de polsera Rolex. Gràcies als nostres coneixements i savoir-faire, l’ajudarem a prendre una decisió que durarà tota la vida.