Unifiquem les nostres dues boutiques Rolex de Passeig de Gràcia a Passeig de Gràcia, 75

Tous, distribuïdor oficial de Rolex, ha renovat la seva boutique Rolex del carrer Passeig de Gràcia, 75. La botiga, situada al cor comercial de la Ciutat Comtal, amplia en més de 40 m² el seu espai i actualitza el concepte d’imatge de les boutiques Rolex.

Unificación Rolex Boutique Paseo de Gracia 75
Rolex Boutique nueva apertura

Un renovat espai que se submergeix en l’univers Rolex

Cinc aparadors exteriors amb uns decorats molt especials reben el client a la boutique Rolex i l’inicien en aquest viatge al món de la marca rellotgera. Al costat d’un llum majestuós a l’entrada de la boutique, destaca un mural verd Alpi, un dels nous elements incorporats a la boutique i el primer a instal·lar-se a Espanya.

Detalls que fan de la Rolex Boutique un espai únic

El verd icònic de Rolex es repeteix en diferents materials i textures per tot l’espai Rolex, creant accents que harmonitzen una renovada paleta de colors en el disseny d’espais de la marca. La calidesa de la fusta de noguera a les parets i a la biblioteca, el vellut en sofàs del saló privat, l’estuc o el marbre travertí utilitzat per primera vegada en terres, parets i sostres són alguns detalls que mostren el treball decoratiu tan minuciós que s’ha realitzat.

espacio Rolex

Atenció personalitzada

A l’entrada de la botiga s’ha volgut incloure un quick service en què el rellotger podrà interactuar amb el client i assessorar-lo sobre qualsevol dubte tècnic que pugui tenir.

La il·luminació, minuciosa al detall, accentua la bellesa de la selecció de models Rolex exposats a les vitrines.

Com a Distribuïdor Oficial Rolex, estem autoritzats per vendre rellotges de polsera Rolex. Gràcies als nostres coneixements i savoir-faire, l’ajudarem a prendre una decisió que durarà tota la vida.