DATEJUST

UNA DATA PER RECORDAR

Fita de la història de la rellotgeria, l’Oyster Perpetual Datejust va ser el primer rellotge de polsera cronòmetre, hermètic i de corda automàtica que indicava la data en una finestra a l’esfera situada en la posició de les 3 h. Aquests números són un recordatori que 24 hores no sols constitueixen un dia, sinó que també marquen una data per recordar.

Datejust

«ÉS UNA OBRA MESTRA DE LA RELLOTGERIA. DE FET, CONCENTRA TOTS
ELS DESCOBRIMENTS REALITZATS FINS AVUI DIA».
Hans Wilsdorf, 1945

L’ENCARNACIÓ DEL SAVOIR-FAIRE DE ROLEX

Encarnació perfecta del rellotge clàssic de Rolex, el Datejust, llançat l’any 1945, exhibia tots els grans èxits de la marca fins a aquell moment, simbolitzant la cerca de l’excel·lència preconitzada pel fundador de Rolex, Hans Wilsdorf, que creia que el progrés rellotger havia de posar-se al servei del progrés humà. En un període de grans canvis, la relació de la gent amb el temps estava canviant. La vida moderna es movia al ritme del pas dels dies i estava menys lligada a les estacions. El Datejust ofereix més comoditat en termes de llegibilitat i gestió diària del temps.

LA LENT CYCLOPS: UNA LECTURA OPTIMITZADA

Creada per millorar la llegibilitat de la data, la lent Cyclops és alhora un tret estètic i tècnic de la marca. Aquesta invenció de Rolex va ser patentada a principis de la dècada de 1950 i es va presentar per primera vegada el 1953 en un Datejust. El seu efecte lupa facilita la lectura de la data. Encara que al principi estava feta en plexiglàs, des dels anys 1970 es fabrica en safir, igual que el vidre del rellotge.

EL BRAÇALET JUBILEE: COMODITAT I ELEGÀNCIA

En ocasió del 40è aniversari de Rolex el 1945, el braçalet Jubilee es va dissenyar especialment per al Datejust. Fluid i còmode, aquest braçalet metàl·lic de baules de cinc elements forma part integral de la identitat del Datejust i realça l’elegància atemporal del model. El Datejust també està disponible amb el braçalet Oyster o, en les versions de metalls preciosos, amb el braçalet President.

ICONA DE LA RELLOTGERIA EN CONTÍNUA ACTUALITZACIÓ

El Datejust es reinventa constantment. Les seves nombroses reinterpretacions posen de manifest l’excel·lència de la manufactura Rolex. Amb els bisells, llisos, bombats, estriats o encastats amb diamants, el Datejust ha transcendit el pas dels anys amb estil mentre s’adaptava a la personalitat dels seus usuaris.

UNA CELEBRACIÓ DE LES CITES AMB EL DESTÍ

El Datejust s’ha convertit de manera natural en el rellotge de les nostres cites amb el destí. Dia rere dia, la seva esfera marca un punt de trobada entre la trajectòria personal de cada usuari i el pas del temps. Vist als canells de figures importants com Winston Churchill, Dwight D. Eisenhower i Martin Luther King, el Datejust ha passat els anys sense perdre el seu toc modern.

Entre els Testimonials Rolex associats amb el Datejust, homenatgem al tenista suís Roger Federer, la tenista polonesa Iga Świątek, l’esquiadora suïssa Lara Gut-Behrami i el cantant canadenc Michael Bublé.

Roger Federer

Visiti’ns per descobrir de primera mà el Datejust

Com TOUS Rolex Boutique, estem autoritzats per vendre rellotges Rolex. Gràcies als nostres coneixements i savoir-faire, l’ajudarem a prendre una decisió que durarà tota la vida.