Oyster Perpetual Submariner

EL RELLOTGE DE BUCEIG DE REFERÈNCIA

Els rellotges de busseig per excel·lència, l’Oyster Perpetual Submariner i l’Oyster Perpetual Submariner Date encarnen el vincle històric que uneix a Rolex amb l’univers de l’exploració submarina.

El Submariner, presentat el 1953, va ser el primer rellotge de polsera hermètic fins a 100 metres de profunditat. El Submariner Date, dotat de la funció de data, es va presentar el 1969. L’hermeticitat de tots dos models va augmentar més tard fins a 300 metres. Reconeguts per la seva robustesa, van conquistar també terra ferma i es van convertir en els rellotges predilectes per a una gran varietat d’activitats i esports.

EL DISSENY DE RELLOTGE DE SUBMARINISME PER EXCEL·LÈNCIA

El disseny del Submariner, eina de supervivència sota el mar, està completament determinat per les necessitats pràctiques dels bussejadors. El model ha anat evolucionant amb la incorporació d’elements que milloren la seva funcionalitat.

Amb la seva caixa Oyster de 41 mm, la seva esfera dotada d’índexs i agulles luminescents de gran mida, el seu bisell giratori unidireccional i el seu braçalet Oyster, el Submariner i el Submariner Date estan entre els rellotges més recognoscibles que mai s’han dissenyat. Element clau de la seva funcionalitat, el disc de bisell Cerachrom graduat de ceràmica d’alta tecnologia contribueix plenament a la seva fortíssima identitat. La seva graduació de 60 minuts permet als submarinistes controlar amb precisió el temps d’immersió.

FIABILITAT, ROBUSTESA I FUNCIONALITAT

La caixa Oyster del Submariner i el Submariner Date garanteix una hermeticitat de fins a 300 metres de profunditat. La corona Triplock, proveïda d’un sistema de triple hermeticitat, s’enrosca sòlidament a la caixa i garanteix una hermeticitat total.

Dissenyat per ser robust i confortable al mateix temps, el braçalet Oyster està equipat amb un tancament de seguretat Oysterlock que evita qualsevol obertura involuntària, i amb el sistema d’extensió Rolex Glidelock, que permet un ajust precís de la longitud del braçalet sense fer servir cap eina.

El Submariner i el Submariner Date estan equipats amb el calibre 3230 i el calibre 3235 respectivament, moviments mecànics de corda automàtica completament desenvolupats i manufacturats per Rolex. La seva arquitectura, la qualitat de la fabricació i les seves innovadores característiques els confereixen un rendiment excel·lent en matèria de precisió i fiabilitat. La reserva de marxa de tots dos moviments és d’aproximadament 70 hores.

CERTIFICACIÓ DE CRONÒMETRE SUPERLATIU

Com tots els rellotges de polsera Rolex, el Submariner i Submariner Date disposen de la certificació de Cronòmetre Superlatiu. Aquesta denominació testifica que cada rellotge de polsera que surt dels tallers de la marca ha superat amb èxit una sèrie de proves realitzades per Rolex als seus laboratoris interns. L’estatus de Cronòmetre Superlatiu se simbolitza mitjançant el segell verd i va acompanyat d’una garantia internacional de cinc anys.

CLAU CAP A LES PROFUNDITATS

Si bé el Submariner va ser concebut per a l’exploració subaquàtica i el busseig, acabat de sortir dels tallers Rolex, el rellotge va tenir un èxit immediat i molts professionals de les profunditats marines el van posar a prova per a la marca. Un d’aquests pioners va ser Dimitri Rebikoff, un enginyer i fotògraf submarí francès.

En el seu informe de 1953, Rebikoff va escriure que el rendiment del Submariner durant les proves havia estat extraordinari: «Podem confirmar que aquest rellotge de polsera no sols ha resultat completament satisfactori en unes condicions d’immersió extremadament dures i especialment fatals per al material utilitzat, sinó que a més ha resultat ser una ajuda imprescindible per a qualsevol immersió amb escafandre autònom».

 VISITI’NS PER A DESCOBRIR DE PRIMERA MÀ EL SUBMARINER

Com a Distribuïdor Oficial Rolex, estem autoritzats per vendre rellotges de polsera Rolex. Gràcies als nostres coneixements i savoir-faire, l’ajudarem a prendre una decisió que durarà tota la vida.