Oyster Perpetual Day-Date

LA MATERIALITZACIÓ D’UN IDEAL

Quan arriba la mitjanit, l’Oyster Perpetual Day-Date crea un pont entre el passat i el futur, entre el que s’ha aconseguit i el que queda per viure. Des del 1956 dona testimoniatge dels grans moments de la història en el canell de visionaris, virtuosos i pioners. Aquells que fan de cada dia una promesa per al futur.

Quan veu la llum el 1956, el Day-Date constitueix una gran innovació per ser el primer rellotge de polsera amb calendari que indica, com a complement de la data, el dia de la setmana amb totes les lletres en una finestra en forma d’arc en la posició de les 12 h, una veritable proesa tècnica per a l’època.

Fabricat exclusivament en metall preciós —or groc, blanc o Everose de 18 quirats o platí 950— juntament amb el seu emblemàtic braçalet President, les seves múltiples esferes el converteixen en el llenç perfecte per a l’expressió personal.

EL DAY-DATE PARLA L’IDIOMA DE QUI EL PORTA

Encara que els dies siguin iguals a qualsevol lloc del món, s’escriuen de manera diferent segons l’idioma. El Day-Date expressa la identitat cultural de qui el porti usant la majoria dels sistemes d’escriptura: llatí, àrab, ciríl·lic, hebreu, japonès, ideogrames xinesos i fins i tot l’alfasil·labari ge’ez, utilitzat a la Banya d’Àfrica. Disponible en 26 idiomes, és realment un rellotge internacional, universal i personal.

EL MIRACLE DE MITJANIT: UN IDEAL DE PRECISIÓ

Quan arriba la mitjanit, la data i el dia canvien de manera simultània en les seves respectives finestres de l’esfera. Aquesta proesa rellotgera, el «miracle de mitjanit», es basa en un mecanisme de discos. És fruit de nombrosos anys de recerca: de 1950 a 1955 Rolex va registrar quatre patents de rellotges dotats amb visualització del dia i de la data.

En l’actualitat, el Day-Date està equipat amb el calibre 3255, un moviment de nova generació, completament desenvolupat i manufacturat per Rolex per garantir un rendiment superlatiu.

EL BRAÇALET PRESIDENT

Creat especialment per al llançament del prestigiós Oyster Perpetual Day-Date l’any 1956, el braçalet President de tres elements, fabricat exclusivament en or de 18 quirats o en platí 950, encara avui es reserva al Day-Date, així com al Datejust en metall preciós.

UN ALIAT PREUAT

Personalitats polítiques, líders i visionaris de tot el món han lluït als seus canells al llarg de la història un Day-Date, model recognoscible immediatament, fonamentalment gràcies al seu emblemàtic braçalet President. Un nom premonitori que, sumat a la talla de les personalitats que l’han portat, ha fet que el Day-Date rebi el seu sobrenom: el «rellotge dels presidents».

Les dècades venen i van, però el Day-Date roman on sempre ha estat: a l’avantguarda de la modernitat. El Day-Date, un rellotge de prestigi i fruit del savoir-faire rellotger de Rolex, acompanya als qui determinen el nostre món en les seves respectives disciplines mitjançant el seu compromís, qualitats humanes i genialitat creativa.

Entre els Testimonials Rolex associats amb el Day-Date, la marca ret homenatge a l’esquiadora nord-americana Lindsey Vonn, el tenista suís Roger Federer, el cineasta nord-americà Martin Scorsese i els golfistes Arnold Palmer, Jack Nicklaus i Gary Player.

 VISITI’NS PER DESCOBRIR DE PRIMERA MÀ EL DAY-DATE

Com a Distribuïdor Oficial Rolex, estem autoritzats per vendre rellotges de polsera Rolex. Gràcies als nostres coneixements i savoir-faire, l’ajudarem a prendre una decisió que durarà tota la vida.