Rolex i el tenis

ROLEX I WIMBLEDON

L’any 1978, Rolex va col·laborar per primera vegada amb Wimbledon. El torneig de tenis més antic del món és el temple del tenis sobre herba i de l’esport original. També és on els atletes es converteixen en llegendes.

Rolex and the Championship

Rolex és el Rellotge Oficial i uns dels socis més importants de tots els tornejos principals del tenis. La història va començar a Wimbledon el 1978, quan la marca va col·laborar per primera vegada amb un esport que captava l’atenció mundial.

L’All England Lawn Tennis and Croquet Club al sud-oest de Londres ha acollit el Wimbledon des de la seva edició inaugural el 1877. Wimbledon, el torneig de tenis més antic del món, és la llar de l’esport i el seu temple en pistes de gespa.

AELTC

UN TEMPLE DE LA TRADICIÓ DEL TENIS

Sobre l’entrada dels jugadors a la pista Centre Court, amb capacitat per a 15.000 espectadors, es llegeixen versos del poema Si… de Rudyard Kipling:

Si pots trobar-te amb el
Triomf i el Desastre
I tractar aquests dos impostors
De la mateixa manera

Aquests versos resumeixen la filosofia de l’esdeveniment perquè, a Wimbledon, la grandesa de l’esport no resideix en la victòria sinó en la humilitat i perseverança dels campions. 

wimbledon
Federer

ESCENARI DE GRANS ENFRONTAMENTS

La intensitat de les finals de Wimbledon a la pista Centre Court fa que perdurin en la memòria com a moments extraordinaris de la història del tenis. Les batalles èpiques entre tennistes com Rod Laver i John Newcombe, Björn Borg i John McEnroe, Chris Evert i Martina Navratilova, Roger Federer i Rafael Nadal han escrit la llegenda de Wimbledon i del tenis mundial.

Aquest nivell d’excel·lència esportiva sense precedents va connectar amb l’ètica intrínseca de Rolex. S’ha desenvolupat una col·laboració natural amb tots els esdeveniments importants del tenis, que ja dura més de 40 anys.

ROLEX I EL TENIS: UNA COL·LABORACIÓ DE MÉS DE 40 ANYS

Rolex ha mantingut una relació especial amb el tenis, que està profundament arrelada a una filosofia comuna: la contínua cerca de l’excel·lència, un desig per la precisió i la innovació, l’elegància del moviment, l’esforç indestructible, el respecte per la tradició i una motivació per a sempre per desafiar més enllà dels límits personals.

Al llarg dels anys, Rolex s’ha involucrat encara més amb l’esport, convertint-se en el Premium Partner del tenis mundial, tant masculí com femení.

La marca dona suport a la majoria de les grans competicions, incloent-hi els quatre tornejos de Grand Slam®, les finals de temporada de l’ATP i les WTA Finals, els prestigiosos tornejos ATP Masters i WTA 1000, la final de la Copa Davis i la Laver Cup.

Rolex clock

TESTIMONIALS ROLEX I WIMBLEDON

Entre les seves Testimonials, Rolex compta amb un gran nombre de campions de Wimbledon: les llegendes del tenis Björn Borg i Chris Evert, així com Stefan Edberg, Garbiñe Muguruza, Angelique Kerber i Roger Federer, que té el rècord en aconseguir la corona del torneig en individual masculí: fins a vuit vegades.

Les estrelles actuals, inclosos els membres de la família de Rolex, Carlos Alcaraz, Iga Świątek, Jannik Sinner i Coco Gauff, estan desitjant unir-se a aquestes llegendes en la llista de guanyadors d’aquest venerable torneig.

ROLEX I L’ESPORT

Durant diverses dècades, la marca ha advocat activament per la cultura, l’arquitectura, l’exploració i la conservació del planeta. En el món de l’esport, ha construït una gran varietat de col·laboracions en el tenis, el golf, l’hípica, l’esquí, la vela i l’automobilisme. Rolex col·labora amb els cossos directius, les competicions i els atletes —des dels campions consagrats fins als talents prometedors— en compromisos duradors que perpetuen el futur d’aquestes disciplines i promouen l’excel·lència.

VISITI’NS PER DESCOBRIR DE PRIMERA MÀ EL DATEJUST

Com a distribuïdor oficial, estem autoritzats per vendre rellotges de polsera Rolex. Gràcies als nostres coneixements i savoir-faire, l’ajudarem a prendre una decisió que durarà tota la vida.