Blog

Tornar

ELS RELLOTGES DE POLSERA ROLEX ENCASTATS

Rolex engastados con diamantes

Pedres precioses: Rolex amb diamants encastats

Per dotar els seus rellotges de les pedres precioses més enlluernadores, Rolex disposa del seu propi departament de gemmologia i encastat. Les pedres són avaluades i seleccionades amb gran precisió pels gemmòlegs professionals de la marca. D’aquesta manera, es construeix un criteri exigent a través del qual se seleccionen aquelles pedres precioses que compleixin amb els cànons de qualitat de Rolex. El pas següent és l’encastat, on els encastadors col·loquen i fixen cadascuna de les pedres precioses, i aconsegueixen que creïn l’harmonia necessària per ressaltar l’estètica, el color i la brillantor de la joia.

Esferes pavès de diamants

Els encastadors col·loquen els diamants de manera manual precisa. Una esfera de pavès de diamants enlluerna i embelleix tota l’estructura del rellotge de polsera. A més de la qualitat intrínseca de les pedres, altres factors contribueixen a la bellesa de l’encast de pedres de Rolex: l’alineació precisa de la mida de les pedres, la seva orientació i posició, regularitat, solidesa i les proporcions de l’encast, així com l’acabat del treball en metall.

Marcadors d’hora: senzillesa i elegància

Si l’esfera és el rostre del rellotge, les aplicacions són els trets que donen profunditat a la seva personalitat. Exclusivament d’or groc, blanc o rosa de 18 quirats, de vegades farcits d’un material luminescent o colors que aporten subtilesa, pertanyen a un món amb una extraordinària diversitat. Rolex disposa de més de mil tipus diferents de marcadors: números àrabs o romans, índexs clàssics o professionals amb formes geomètriques o amb encastos de pedres precioses.