Blog

Tornar

DESCOBREIXI LES NOVETATS DE ROLEX PER A AQUEST 2021

Rolex proporciona una àmplia selecció de models de rellotges de polsera únics que han fet història en els canells dels personatges més icònics de la història. En la seva incansable cerca de la perfecció, innovació i disseny, Rolex presenta les seves novetats per al 2021: una perfecta combinació d’estil i funcionalitat. 

Fruit del seu savoir-fairela seva minuciosa atenció al detall i la seva incansable cerca de l’excel·lència i distinció, les novetats de Rolex per al 2021 posen de manifest la gran feina de la marca suïssa, una vegada més, en les seves genuïnes peces. Mantenint l’essència veterana dels grans clàssics, Rolex sorprèn amb noves variacions úniques en el color, textura i peces exclusives creades per al 2021. 

El 2021, Rolex presenta entre d’altres l’Explorer i l’Explorer II de nova generació que conviden a l’exploració geogràfica des de les muntanyes més altes fins als llocs més remots de les regions polars.

Els nous territoris de l’Explorer: Explorer i Explorer II

La nova generació d’Explorer s’emmarca en aquesta perpètua cerca de la millora per satisfer les necessitats dels exploradors. Les modalitats presentades, a més de perpetuar el seu insigne rendiment i l’alta precisió, presenten uns dissenys robustos, elegants i amb molta personalitat. 

L’Oyster Perpetual Explorer es presenta en una versió que combina l’acer Oystersteel i l’or de 18 quirats. El Rolesor, autèntic segell distintiu de Rolex, sens dubte reflecteix l’eterna aliança entre força i elegància de la marca pionera dels rellotges de polsera. 

Rolex 2021: esferes inèdites en el Datejust 36 i el Cosmograph Daytona

Si alguna cosa defineix les noves modalitats del Datejust 36 i les del Cosmograph Daytona és sens dubte les seves genuïnes esferes que destaquen pel seu refinament i originalitat

Esferes inspirades en els boscos tropicals o que reprenen un autèntic tret de Rolex com és el cas dels nous Oyster Perpetual Datejust 36. Verd oliva, platejats o daurats i els materials que han estat seleccionats  amb tota cura de les eres més remotes com són el coure, el zinc, el níquel, el crom, el titani i el silici.

D’altra banda, l’Oyster Perpetual Cosmograph Daytona es presenta en or groc, blanc i Everose de 18 quirats i les seves esferes de meteorit transmeten aquesta energia còsmica que han travessat el temps i l’espai. 

Brillantor de diamants: Lady-Datejust

Un diamant és per a sempre, com l’Oyster Perpetual Lady‑Datejust de Rolex.

Encastat de 1089 diamants repartits entre la carrura, el bisell, l’esfera i el braçalet President, l’Oyster Perpetual Lady-Datejust es consolida com una joia excepcional la llum i la brillantor de la qual embelliran els canells més delicats.