LA GOSADIA DE L’EXCEL·LÈNCIA. EL LADY-DATEJUST

«Un rellotge de polsera clàssic per a dona»

Així alguns descriuen el nostre Oyster Perpetual Lady DateJust i pot ser que tinguin raó. Des dels inicis del segle XX, Rolex ha dissenyat i fabricat rellotges de polsera adequats per a tots els canells femenins, amb el mateix estàndard d’excel·lència que tots els models que han forjat la seva llegenda. Si «clàssic» significa buscar sempre arribar al punt més alt i significa perpetuar les tradicions al mateix temps que combina elegància amb precisió, gràcia amb resistència, bellesa amb rendiment… Llavors el Lady-Datejust és un rellotge de polsera clàssic per a dona.

Enllaç de YouTube: https://youtu.be/AXPgpxYrWRk

Una pedra angular en la història de Rolex

Les dones pioneres sempre han estat una pedra angular en la història de Rolex.
Des dels inicis de la marca, elles han inspirat la creació i el desenvolupament de rellotges especials que donarien suport a la cerca de l’empoderament. El Lady-Datejust és una celebració d’aquelles que s’atreveixen a marcar el camí. Representa la precisió al mateix temps que combina elegància clàssica amb prestacions tècniques.

Hereu del Datejust

El Lady-Datejust, presentat el 1957, concentra tots els atributs del Datejust, rellotge de polsera emblemàtic de Rolex que va imposar el seu estil i les seves prestacions tècniques des del seu llançament el 1945. La versió per a dones d’aquest cronòmetre amb calendari, el Lady-Datejust perpetua l’elegància del Datejust en una caixa més petita que s’adapta a la perfecció als canells prims.

Una àmplia varietat de versions

Des d’esferes amb un acabat tipus sol fins a encastades de diamants o esferes de nacre, el Lady-Datejust ofereix una àmplia varietat de modalitats entre les quals qui el porti trobarà sempre que reflecteixi la seva personalitat. Segons la modalitat, el Lady-Datejust es proposa amb bisell bombat, estriat o encastat de diamants.

Materials exclusius

El Lady-Datejust està disponible en acer Oystersteel, or groc, blanc o Everose de 18 quirats o en versió Rolesor que combina acer Oystersteel amb una de les tres varietats d’or (blanc, groc i Everose). 

Caixa Oyster de 28 mm

La caixa Oyster de 28 mm del Lady-Datejust és una combinació perfecta de proporcions, robustesa i elegància. La seva distintiva carrura està tallada en un bloc massís d’acer Oystersteel altament resistent a la corrosió o or de 18 quirats. Garanteix una hermeticitat de fins a 100 metres.

Braçalets emblemàtics

El Lady-Datejust llueix, en funció de la modalitat, un braçalet Oyster de tres elements equipat amb un tancament Oysterclasp, un braçalet Jubilee de cinc elements creat el 1945, especialment per al Datejust, o un braçalet President de tres elements. Els braçalets Jubilee i President disposen d’un tancament Crownclasp. A més, un sistema de fixació invisible ofereix una perfecta continuïtat visual entre el braçalet i la caixa.

Calibre Perpetual 2236

El Lady-Datejust està equipat amb el calibre 2236, un moviment mecànic de corda automàtica completament desenvolupat i manufacturat per Rolex. La seva arquitectura li dona una precisió i fiabilitat excepcionals. El calibre 2236 consta de l’espiral Syloxi de silici, patentada i manufacturada per Rolex. Resistent als camps magnètics, l’espiral Syloxi ofereix una gran estabilitat davant de les variacions de temperatura i és fins a deu vegades més precisa que una espiral convencional en cas de cops. La seva geometria patentada garanteix la seva regularitat en totes les posicions.

Cronòmetre superlatiu

Com tots els rellotges de polsera Rolex, el Lady-Datejust disposa de la certificació de Cronòmetre Superlatiu. Aquesta denominació testifica que cada rellotge de polsera que surt dels tallers de la marca ha superat amb èxit una sèrie de proves realitzades per Rolex als seus laboratoris interns i d’acord amb els seus criteris propis. L’estatus de Cronòmetre Superlatiu se simbolitza mitjançant el segell verd que inclouen tots els rellotges Rolex i que va acompanyat d’una garantia internacional de cinc anys.

 Visiti’ns per provar de primera mà el Lady-Datejust

Com a Distribuïdor Oficial Rolex, estem autoritzats per vendre rellotges de polsera Rolex. Gràcies als nostres coneixements i savoir-faire, l’ajudarem a prendre una decisió que durarà tota la vida.