Blog

Tornar

DONES ATEMPORALS, DONES ROLEX

Un rellotge és l’accessori perfecte per a una dona; refinat i molt femení. En definitiva: un indispensable per al dia a dia sense renunciar a l’elegància.

Rolex per a dona: rellotges de polsera fets per brillar

Els rellotges de polsera Rolex de dona es presenten en acer Oystersteel, en or blanc, groc o Everose, o en versió Rolesor, que és la combinació d’or i acer Oystersteel, i, per descomptat, amb diamants que vesteixen els models més refinats. Triï l’opció que més li agradi i s’adapti al seu estil per aconseguir una combinació elegant i única que faci del seu rellotge una part més de la seva personalitat i un segell de distinció. 

Dones Rolex

Entre les dones que han triat Rolex com el seu company indispensable, es troben esportistes, artistes i científiques reconegudes a tot el món. Totes elles tenen alguna cosa en comú: han trobat l’atemporalitat i l’elegància en el rellotge que els acompanya allà on vagi. Una de les primeres dones a portar un Rolex va ser Mercedes Gleitze, una jove secretària de Brighton i la primera britànica a creuar el canal de la Mànega nadant amb un Oyster de Rolex al canell, demostrant l’hermeticitat del rellotge, que continuava funcionant perfectament quan va acabar de nedar, després de deu hores en aigua gèlida.

La pianista Yuja WangSonya Yoncheva, soprano búlgara que també ha aparegut en nombroses pel·lícules i la científica i biòloga marina Sylvia Earle, guanyadora de nombrosos premis (entre ells, el Princesa d’Astúries de la Concòrdia el 2018), també aposten pels rellotges Rolex.

Marca l’hora i la diferència

Com es va esmentar anteriorment, un rellotge va deixar fa temps de ser un complement que ens informa de l’hora que és. Les dones busquen que aporti aquest valor afegit, d’autenticitat, personalitat i distinció

La dona atemporal que porta a dins

Per a aquelles dones amb inquietuds, ganes, projectes, ambició i il·lusió; per a totes elles existeix un Rolex que encaixa a la perfecció. Perquè cada dona se senti única i especial deixi’s sorprendre visitant una de les boutiques Rolex de Tous i trobi aquest rellotge amb el qual fa temps que somia.