Deixi’s enamorar pels rellotges re polsera Rolex

Dins de l’univers Rolex, pot trobar una àmplia gamma de rellotges de polsera, tant per a home com per a dona, perquè cada persona trobi entre els models de la marca suïssa alguna cosa de la seva pròpia personalitat. D’aquesta manera, els rellotges de polsera Rolex asseguren que l’estil propi i la personalitat de cada individu prevalgui davant les tendències temporals. 

Rellotges de polsera Rolex: una àmplia col·lecció

Lluny de limitar-se a rellotges de polsera tradicionals monocolors, en la col·lecció Rolex podrà trobar esferes amb colors originals. Així, el clàssic de referència Datejust es pot trobar entre altres opcions, amb una vistosa esfera verda oliva, daurada o platejada i motiu de «palmeres» o «acanalat».

El clàssic Lady-Datejust, símbol del luxe femení, també pot trobar-se en diferents colors: amb l’esfera rosa, de nacre blanc, encastada de diamants o en un suau color xampany. Tots ells evoquen la sofisticació i elegància.

Rellotges de polsera Rolex: l’estil clàssic sempre triomfa

Per als qui prefereixen un estil clàssic, a Rolex també trobaran el rellotge de polsera ideal amb els models Cellini. Transportar-se a una altra època sense haver de canviar de lloc és possible gràcies a aquests rellotges, inspirats en una estètica del segle passat amb tota la tecnologia actual. Disponibles exclusivament en or, aquests rellotges de polsera recorden estèticament a temps passats, però que no han d’envejar res a l’estètica contemporània. Rolex uneix modernitat i tradició amb aquests rellotges.

El Cellini és el rellotge de polsera clàssic per excel·lència. La seva estètica enamorarà els canells més tradicionals i sofisticats. Aquesta col·lecció celebra l’elegància eterna dels models tradicionals amb un toc de modernitat. Les línies dels Rolex Cellini són sòbries i refinades.

L’estètica distintiva de Rolex

Entre els diversos models de Rolex segur que trobarà el model que més s’ajusti a les seves expectatives de disseny, material i color.