24 HORES DE LE MANS

L’edició del centenari de les 24 Hores de Le Mans, carrera que celebra la resistència i l’excel·lència de l’automobilisme, entre els dies 10 i 11 de juny. Rolex és Rellotge Oficial d’aquest esdeveniment llegendari des de 2001.

24h Le Mans

UN SEGLE DE CARRERES LLEGENDÀRIES

Creada el 1923, la carrera de les 24 Hores de Le Mans és una de les més antigues i prestigioses carreres automobilístiques del món. Aquesta competició posa a prova tant la fiabilitat dels cotxes com la resistència física i mental dels pilots, i atreu alguns dels noms més coneguts de l’automobilisme. Seixanta-dos equips, formats per tres pilots cadascun, es reuneixen al Circuit de la Sarthe, de 13,6 km, ubicat al nord-oest de França, i competeixen en bòlids repartits en tres categories de vehicles prototips i Grand Tourisme. Obté la victòria l’equip que hagi recorregut una distància més gran, que pot arribar fins a prop d’uns 5.300 km, en 24 hores. Rolex és patrocinador de la prova des de 2001 en qualitat de Rellotge Oficial.

Un siglo de carreras legendarias en Le Mans

100 años de innovación

100 ANYS D’INNOVACIÓ

Des de la seva primera edició, el mític esdeveniment és un terreny ideal per posar a prova els múltiples avenços tecnològics de l’automobilisme. L’experimentació amb un nou ferm a partir del 1922, encara avui viable, seguretat, motorització i aerodinàmica, però també l’ús exclusiu des del 2022 d’un biocombustible 100 % renovable, són alguns dels avenços que impulsen un segle de progrés d’aquesta llegendària carrera de resistència.

TOM KRISTENSEN: «MONSIEUR LE MANS»

Tom Kristensen s’ha guanyat a pols el seu sobrenom. El pilot amb més èxits en la història de la llegendària carrera, la va guanyar un rècord de nou vegades, començant pel seu debut l’any 1997. Testimonial Rolex des del 2010, el pilot de carreres danès va ser campió en el Campionat Mundial de Resistència de la FIA el 2013 i, una dècada després, és l’ambaixador del centenari de les 24 Hores de Le Mans. «Una victòria a Le Mans t’acompanyarà sempre. Em sento orgullós i humil en reflexionar sobre el llegat de la carrera i el compromís de Rolex amb l’automobilisme. Junts són la combinació perfecta: tots dos busquen l’excel·lència a través de la persistència, la innovació tècnica i l’activitat humana».

Tom Kristensen: «Monsieur Le Mans»

El COSMOGRAPH DAYTONA: UN PREMI SINGULAR

Els guanyadors de la primera classe de les 24 Hores de Le Mans reben un Oyster Perpetual Cosmograph Daytona, especialment gravat per a l’ocasió. El Cosmograph Daytona, un rellotge de polsera llegendari el característic disseny del qual s’ha tornat icònic, és emblemàtic del savoir-faire de Rolex. Disposa d’un moviment dissenyat i produït completament per la manufactura de Rolex i destaca gràcies a la seva precisió cronomètrica, així com la fiabilitat indestructible.

 VISITI’NS PER DESCOBRIR DE PRIMERA MÀ EL COSMOGRAPH DAYTONA

Com a Distribuïdor Oficial Rolex, estem autoritzats per vendre rellotges de polsera Rolex. Gràcies als nostres coneixements i savoir-faire, l’ajudarem a prendre una decisió que durarà tota la vida.