ENVIAMENT ESTÀNDARD GRATUÏT EN TOTES LES COMPRES CONTACTA AMB NOSALTRES T'ajudem?   900 777 900

Search Site

TERMES I CONDICIONS

1) Objecte i àmbit d'aplicació 

Els presents Termes i Condicions tenen com a objecte regular la relació entre la Joieria TOUS, SA (En endavant Joieria Tous o la Companyia), entitat mercantil de nacionalitat espanyola, amb domicili al c / Carme, 2-25.007 Lleida (Espanya), i N.I.F. Nº A-25.039.199, inscrita al Registre Mercantil de Lleida, al Volum 191, Secció 8, full nº L-3513 i Vostè (En endavant el Client), relatives a totes les transaccions realitzades en el lloc web localitzat a www.tous.com (en endavant, la "Botiga en línia"). 

Vostè pot contactar-nos al telèfon 900 777 900 o enviant un correu a [email protected]

 

2) Definicions

"Documents Contractuals del Lloc" .- El terme inclou en aquests Termes i Condicions, l'Avís de Privacitat, la Política de Lliurament, Devolucions i Cancel·lacions; en general, el terme comprèn també qualsevol altre contracte, conveni, avís o política que la Companyia emeti, publiqui i sigui aplicable a les transaccions que es realitzen a través de la Botiga en Línia.

"Catàleg de Productes en Línia" o "Catàleg" .- Està format per totes les mercaderies, certificats de regal i, si escau, serveis, que es troben disponibles a la Botiga en línia; els articles del Catàleg no necessàriament es troben disponibles o en existència al moment en què es realitza una Comanda; així mateix, poden ser canviats, substituïts o discontinuats de tant en tant a discreció de la Companyia.

"Ordre de Compra" o "Comanda" .- És el missatge de dades generat pel client per sol·licitar l'adquisició d'un producte, i en el qual el Client manifesta la seva voluntat d'adquirir aquest producte en la quantitat, preu, termes i condicions aquí establertes.

"Confirmació de Compra" .- És el missatge de dades generat per la Botiga en línia en el qual la Companyia manifesta la seva acceptació per assortir la Comanda oferta pel Client. La Confirmació de Compra confirma que la Companyia ha venut i el Client ha comprat els articles corresponents i es fa constar en el moment de la compra. El missatge inclou un número d'ordre perquè el Client pugui monitoritzar el lliurament de la seva comanda.

 

3) Acceptació de la comanda

L'adquisició dels productes s'ha de fer a través de l'activació del botó "CONFIRMAR COMANDA" que apareix a peu de pàgina de la sol·licitud de compra, i expressa l'acceptació total de tots i cadascun dels Termes i condicions tal i com es mostren a la pàgina web de Tous® amb anterioritat a l'adquisició dels productes, sense que li siguin aplicables les novetats que es puguin produir en les clàusules dels termes i condicions amb posterioritat.

Des del moment de l'acceptació, l'usuari adquireix la condició de Client de la Companyia que es descriu en aquests termes i condicions. Qualsevol producte o servei ofert amb posterioritat per Joieria Tous haurà de ser objecte d'una nova contractació.

Si el Client desitja llegir amb més deteniment els termes i condicions, pot imprimir en paper o guardar el document en format electrònic.

La Joieria Tous remetrà al Client, una vegada acceptades de forma expressa els presents termes i condicions, justificació de la contractació efectuada, amb tots els seus termes, a través de correu electrònic, abans que es compleixin 24 hores de la compra.

La Joieria Tous informa que arxiva els documents electrònics en què queden formalitzades les compres.

En cas que el Client cometés un error en enviar les dades podrà modificar els mateixos en l'Apartat MEU COMPTE i serà tingut en compte per a futures adquisicions. En cas que l'error es produeixi amb la comanda en curs, el Client haurà de contactar amb el Servei d'Atenció al Client.

 

4) Informació de lliurement

Depenen de l'article o articles que compri a través de la Botiga en línia, té diferents formes d'enviament a la seva disposició. Quan vagi a efectuar el pagament, li indicarem que triï el mètode d'enviament amb relació a la seva comanda. Els costos d'enviament es basen en el mètode d'enviament que hagi triat i es calculen de forma automàtica durant el procés de pagament, abans de finalitzar la comanda.

Si desitja tenir el producte al més aviat possible i vol agilitzar el lliurament perquè sigui més ràpida, té l'opció d'enviament Express. Si tria aquesta opció la seva comanda arribarà al cap de dos dies hàbils. Haurà de rebre la comanda juntament amb la confirmació de l'autorització de crèdit com a màxim a les 16:00 hores CET; en cas contrari no el podrem processar fins al dia hàbil següent (considerem dia hàbil els dies laborables de dilluns a divendres, exceptuant els festius oficials marcats en el calendari oficial).

a.- Llocs de lliurament:

Actualment enviem comandes a Espanya peninsular i Balears. No realitzem enviaments a Ceuta i Melilla així com tampoc a apartats de correus. Els enviaments a Canàries s'han d'efectuar des de: www.tous.com/gc

b.- Termes i costos de lliurament:

Disposem dels següents mètodes d'enviament:

· Estàndard * (3-5 dies hàbils)

Rebrà la seva comanda en un termini de 3-5 dies hàbils complets. Considerem dia hàbil els dies laborables de dilluns a divendres, exceptuant els festius oficials marcats en el calendari oficial.

El cost del lliurament estàndard és de 2,95 EUR

· Express * (2 dies hàbils)

Rebrà la seva comanda en un termini de 2 dies hàbils complets. Considerem dia hàbil els dies laborables de dilluns a divendres, exceptuant els festius oficials marcats en el calendari oficial.

El cost de l'Enviament Express és de 8,95 EUR

• Enviaments a botiga (3-5 dies hàbils)

Rebrà la seva comanda a la botiga TOUS sol·licitada en un termini de 3-5 dies hàbils complets, de forma gratuïta.

 

* A causa de l'alt volum de comandes en períodes de campanyes els temps de lliurament es poden demorar.

 

 5) Seguiment i històric de comandes 

Si teniu un compte a www.tous.com, pot fer el seguiment de les seves comandes visitant "El meu compte" i fent clic a "Veure les comandes". Allà podrà veure les seves comandes anteriors o veure l'estat de la seva comanda actual. 

Si no té compte, si us plau, contacti amb el nostre Servei d'Atenció al Client, que farà tot el possible per informar-te sobre l'estat de la teva sol·licitud. 

 

6) Revisió de productes

Tingueu en compte que assumeix el risc dels productes que ha demanat una vegada completat l'enviament. Si l'envàs està danyat, si us plau, no accepti l'enviament. Sense perjudici dels seus drets, és responsable d'inspeccionar el producte i notificar-nos qualsevol queixa. En el cas de productes defectuosos o disconformitat amb la seva sol·licitud, té l'opció de tornar el producte defectuós i li retornarem el preu de compra i totes les despeses d'enviament.

 

 7) Disponibilitat i validesa de l'oferta

Ens esforcem per tenir estoc de tots els articles que s'ofereixen al lloc web. En el cas que ens demani productes que no estan en estoc, ens reservem el dret de no acceptar l'oferta. Se li informarà per correu electrònic i qualsevol altre pagament, és clar, es retornarà.

Els preus i ofertes que apareixen al lloc web són vàlids en el moment en què ocorren, llevat que altres termes específics a la pàgina web indiquin el contrari. Es poden produir errors en els preus o errors d'ortografia.

 

 8) Comandes 

La Botiga en línia està oberta les 24 hores del dia. No obstant això, la botiga pot ser tancada per manteniment. Per a la seva comoditat, ens esforcem per executar aquest treball a la nit. 

Per fer compres a www.tous.com ha de tenir almenys 18 anys d'edat i tenir una targeta de crèdit acceptada per nosaltres, descrita en l'apartat 12 d'aquests termes. 

Podem rebutjar una oferta o cancel·lar una compra a qualsevol de les següents situacions, sense ser responsables de cap dany o cost. T'ho notificarem per correu electrònic abans de qualsevol acció, per tractar de resoldre el problema i retornar qualsevol pagament realitzat: 

• La seva informació de pagament és incorrecta o no verificable; 

• La seva comanda pot haver estat efectuat amb finalitats fraudulentes, o en relació amb un delicte o una altra activitat il·legal; 

• S'ha produït un error involuntari en la Botiga en línia, per exemple un error de pagament, etc .; 

• Tenim raons per creure que és menor d'edat; 

• L'enviament és fora d´Espanya peninsular o Balears, o no es va poder lliurar la comanda a l'adreça proporcionada per vostè.

 

Al realitzar una comanda a la nostra Botiga en línia, ens fa una oferta de compra dels productes que ha seleccionat en aquests termes i condicions. Podem acceptar o no l'oferta a la nostra discreció. 

Només podem acceptar les ofertes que es fan mitjançant la nostra Botiga en línia o per telèfon a través del nostre servei d'atenció al client. No podem acceptar comandes realitzades per correu electrònic, cartes o fax. 

Si un producte diferent al sol·licitat pel client fora lliurat per error de Joieria Tous, se li lliurarà el producte correcte, sense cap càrrec addicional per al Client. 

Si un producte hagués arribat al client trencat, danyat o en males condicions, Joieria Tous el substituirà per un altre en bon estat, sense càrrecs addicionals. 

 

9) Formalització de la compra 

Es formalitza en el moment de fer clic a "CONFIRMAR COMPRA" i després del rebut que es mostra a la pantalla, et compromets a fer la compra, però, si us plau, consulteu l'apartat "Devolucions". 

El rebut que es mostra a la pantalla és un reconeixement automatitzat que vol dir que hem rebut la seva oferta de compra. No obstant això, el reconeixement no vol dir que hem acceptat la seva oferta, i ens reservem el dret explícit a rebutjar la seva oferta després d'haver rebut el reconeixement automàtic, la qual cosa se li notificarà degudament. 

Si va cometre un error en fer la comanda, si us plau contacti amb el nostre Servei d'Atenció al Client que us ajudarà. No obstant això, per favor, revisi sempre la seva oferta abans de fer la comanda. 

 

10) Política de canvis i / o devolucions

 

10.1. Canvis i devolucions

Si per qualsevol raó no queda satisfet amb les peces adquirides a TOUS.com, té 30 dies naturals des de la data de la compra per retornar-ho. En cas que sigui un producte outlet el termini és de 15 dies. La peça ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original, en el cas de perfums que no hagin estat oberts.

 

No es podran retornar productes personalitzats Tous by You o altres productes personalitzats a petició del client.

 

Procedirem a efectuar el reemborsament íntegre del preu del producte utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel client per a la transacció inicial dins dels 14 dies naturals següents a la recepció de la mercaderia. No es reemborsaran les despeses d'enviament (a menys que s'hagi exercit el dret de desistiment indicat en el següent apartat), ni de devolució.

 

Existeixen tres modalitats de devolució: 

• Podran lliurar-les devolucions a les nostres Botigues TOUS (consultables a www.tous.com), excepte Botigues Outlet i Aeroports 

• També, podràs sol·licitar en línia i de forma gratuïta la recollida de la teva devolució a l'adreça que triïs *. Consulta el nostre apartat d'Ajuda> devolucions per a més informació

             * Recollida vàlida únicament dins del territori espanyol peninsular i les Illes Balears. Queda exclòs Canàries, Ceuta i Melilla.

 

• Les devolucions es podran enviar al nostre Centre de devolucions sota la responsabilitat i càrrec del comprador.

            Per facilitar el procés de devolució al nostre Centre de devolucions, s'inclouen etiquetes de devolució amb la direcció del nostre Centre devolucions.

 

           Dpt. E-Commerce (devolucions)

           C / Sallent, 93-103

           P.I. Els Dolors

           08243 Manresa (Barcelona)

 

Com a justificant de la seva devolució, li recomanem que guardi el comprovant d'enviament de la devolució per poder fer seguiment del lliurament al nostre Centre de devolucions i evitar pèrdues. 

Un cop feta la comprovació dels productes retornats al nostre Centre, rebràs un correu electrònic de confirmació indicant-te que l'import s'abonarà amb el mateix mètode de pagament que vas utilitzar per a la compra. 

Recorda que el termini en què es veurà reflectit l'abonament al seu compte dependrà de la seva entitat bancària. 

També s'admetran devolucions mitjançant Targeta Regal i canvis d'articles en totes les botigues TOUS (consultables a www.tous.com), excepte Botigues Outlet i Aeroports, per un import igual o superior. 

 

10.2) Dret de desistiment

 

Té dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació.

El client no tindrà dret a desistir en cas que el producte sigui un producte personalitzat Tous by You o un altre producte personalitzat a petició del client. 

Per exercir el dret de desistiment cal que ens notifiqui la decisió de desistir del contracte a través d'una declaració inequívoca a través dels següents mitjans:

 

Correu postal

 

El client pot utilitzar el següent text encara que el seu ús no és obligatori:

 

A l'atenció de:

 

JOIERIA TOUS, SA

Departament Ecommerce (Atenció al Client)

Ctra. De Vic, El Guix, Km 3

08243 Manresa (Barcelona) Espanya

Tel. 900.777.900

E-mail: [email protected]

 

 

Senyor/a _________________________, amb domicili a _________________ em dirigeixo a vostè per comunicar-li que desisteixo del nostre contracte de venda del / s següent / s bé / és (Número de referència corresponent a cada article adquirit) ________________________ amb nº de comanda ____________________sol·licitada a data _____________________y rebut a data ____________________.

 

data:

 

Signatura (només si es presenta amb paper): 

 

Correu electrònic

El client pot utilizar el formulari indicat a l'apartat anterior i remetre-ho al següent correu electrònic: [email protected]

 

Conseqüències del desistiment

 

En cas de desistiment, li retornarem tots els pagaments rebuts després de la compra, incloses les despeses d'enviament (amb l'excepció de les despeses addicionals resultants de l'elecció per part del client d'una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinària que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard 14 dies naturals a partir de la data en què ens informe de la decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel client per a la transacció inicial. 

Podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els béns, o fins que hagi presentat una prova de la devolució dels mateixos. 

Haurà de retornar-nos o lliurar directament els béns sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte. Es considera complert el termini si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs aquest termini. 

Les devolucions hauran d'enviar-se al nostre centre de devolucions en la següent adreça:

 

Dpt. E-Commerce (devolucions)

 

C / Sallent, 93-103

P.I. Els Dolors

08243 Manresa (Barcelona)

 

Sota la responsabilitat i càrrec del comprador, adjuntant el tiquet de compra i el certificat d'autenticitat. La peça ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original i en cas de perfums que no hagin estat oberts.

Per facilitar el procés, s'inclouen etiquetes de devolució amb la direcció del nostre Centre de devolucions. Addicionalment també podran lliurar les devolucions a les nostres Botigues TOUS (consultables a www.tous.com), excepte Botigues Outlet i Aeroports. 

En cas que exerceixi el dret de desistiment només serà responsable de la disminució de valor dels béns resultant d'una manipulació dels mateixos diferent de la necessària per establir la seva naturalesa, les seves característiques o el funcionament. 

Per a més informació sobre les condicions de devolució pot consultar l'apartat de "Devolucions" de la secció de "Ajuda". 

 

11) Comprovació de Frau

 

Per tal de protegir els nostres clients i mantenir la seguretat de comprar en línia, podem fer comprovacions de les dades que aportes al enviar una comanda. Aquests controls poden incloure la verificació de direcció i mètode de pagament per prevenir el frau. 

 

12) Mètodes de pagament 

Acceptem els següents mètodes de pagament: 

• MasterCard 

• VISA 

• American Express 

• PayPal

 

Recordeu que no podem acceptar mètodes de pagament no especificats anteriorment. Si voleu pagar amb qualsevol altre mètode, no serem responsables de la pèrdua del seu pagament o qualsevol altre dany causat per la seva acció.

 

Només s'accepta el pagament en euros.

 

a)     Número de verificació de la targeta de crèdit:

 

Per mantenir la seva pròpia seguretat i prevenir el frau, se li demanarà que introdueixi el seu número de verificació de targeta (CVV) en pagar amb targeta de crèdit. Pot trobar el nombre de 3 dígits al revers de la targeta de crèdit. En general, apareix a la dreta del teu número de targeta de crèdit.

 

b)    Processament de pagaments:

 

Quan la seva sol·licitud i dades han estat verificades i els productes adquirits surten del nostre magatzem per l'enviament, el pagament serà deduït del seu compte. Recordeu que la vostra adreça de facturació s'ha d'introduir exactament com apareix al seu extracte bancari. 

 

13) Preus i impostos

 

Tots els preus dels productes, les despeses d'enviament i altres serveis inclouen IVA. Les despeses d'enviament s'afegeixen a la comanda. Sempre l'informarem del preu total, inclosos tots els impostos i altres costos com ara quotes i possibles despeses de lliurament.

Els preus que apareixen al lloc web són els que s'apliquen en el moment de la compra.

Els preus poden estar subjectes a canvis sense previ avís, però els canvis no afectaran les comandes que hem acceptat. 

 

14) Compra segura

 

TOUS es compromet a protegir la informació personal dels nostres clients. Utilitzem el protocol d'encriptació estàndard de la indústria conegut com Secure Socket Layer (SSL) per mantenir la seva informació de comanda segura. Totes les ordres es transmeten en un format codificat. Per assegurar que la seva sol·licitud és segura, simplement comprovi-ho en el vostre navegador d'Internet mentre està a la secció de comandes. La majoria de navegadors utilitzen algun tipus de símbol per alertar sobre el fet que està en un lloc web segur. Guardem la seva informació d'enviament i de facturació en crear un compte amb nosaltres, però aquesta informació no serà utilitzada per ningú més que Tous® i els tercers que presten serveis relacionats amb www.tous.com.

Durant la compra, es requereix el número d'identificació (CVV) de la targeta de crèdit del client per a les compres realitzades amb targetes de crèdit. El CVV és un valor de 3 o 4 dígits numèrics que proporciona un control de xifrat de la informació gravada a la targeta. Aquesta característica de seguretat està dissenyada per protegir el consumidor contra el frau. La seva CVV no serà emmagatzemat en els nostres sistemes i vostè haurà de proporcionar el nombre cada vegada que faci una compra a www.tous.com. Feu clic aquí per conèixer més sobre el CVV. 

 

15) Menors d'edat

 

El nostre lloc no està dirigit a menors de 18 anys d'edat. Nosaltres no recollim intencionadament ni emmagatzemem informació sobre persones menors d'edat. Si som informats que un menor ha fet una compra sense el consentiment del seu pare o mare, nosaltres immediatament, amb prèvia sol·licitud dels pares, procedim a l'anul·lació de la venda i el reemborsament de qualsevol quantitat de diners recollida després de la tornada del producte. 

 

16) Fotografies

 

Alguns articles poden semblar una mica més grans o més petits de la seva mida real a causa de la configuració de la pantalla i la tècnica fotogràfica. Altres articles poden ser representats en una mida més gran que la seva mida real amb la finalitat de mostrar clarament els detalls, o menor que la seva mida real, per tal de mostrar-ne més. Així mateix les tonalitats de colors en les fotografies dels productes de la Botiga en línia es poden veure alterats per la resolució del monitor i poden ser diferents dels reals. 

  

17) Alerta de falsificacions

 

Els productes TOUS estan disponibles exclusivament en el lloc web de TOUS (www.tous.com), botigues TOUS i punts de venda de distribuïdors oficials. Els compradors han de tenir cura de suposats productes TOUS venuts a través de canals no autoritzats. Aneu amb compte amb les falsificacions. En comprar qualsevol peça de TOUS s´expedirà un certificat d'autenticitat que certifica la legitimitat del producte i és vàlid respecte a qualsevol imperfecció en la producció.

Des de la seva fundació el 1920, TOUS s'esforça per garantir alts estàndards de qualitat en tots els seus productes. Tots els productes de TOUS tenen el segell de metalls nobles: Or 18 kt (750/000) i Plata de Llei (925/000). 

 

 

 18) Atenció al Client

Per a qualsevol reclamació o consulta pot posar-se en contacte amb Joieria Tous a través de la secció de la pàgina web o mitjançant els següents mitjans de comunicació:

Telèfon: 900.777.900

E-mail: [email protected]

 

19) Idioma

L'idioma què s’utilitzarà en el contracte entre la Joieria Tous i el Client és el castellà o el català. 

 

20) Responsabilitats de la Companyia

La Joieria Tous garanteix la qualitat del servei contractat a través de la Botiga en línia.

Queden garantits tots els drets que les lleis en vigor garanteixin als consumidors i usuaris.

L'incompliment de qualsevol d'aquests Termes i condicions podrà donar lloc a la devolució dels productes o la cancel·lació dels Serveis adquirits pel client. 

 

21) Responsabilitats del Client

El Client s'obliga a realitzar un ús lícit dels Serveis, sense contravenir la legislació vigent, ni lesionar els drets i interessos de terceres persones.

El Client garanteix la veracitat i exactitud de les dades facilitades a l'emplenar els formularis de contractació, evitant causar perjudicis a Joieria Tous, resultat de la incorrecció dels mateixos.

L'incompliment de qualsevol d'aquests termes i condicions podrà donar lloc a la retirada o cancel·lació dels Serveis per part de Joieria Tous sense necessitat de preavís al Client i sense que això doni dret a cap indemnització. 

 

22) Garanties

La Joieria Tous, respondrà davant el Client de qualsevol falta de conformitat que manifestin durant els períodes de lliurament en el termini de dos anys, tal com estableix la normativa vigent. Queda exclosa la garantia relativa a aquells desperfectes ocasionats per l'ús o per un ús inadequat, així com en general totes aquelles excloses per la legislació vigent. 

 

23) Jurisdicció i Llei aplicable

La relació entre la Joieria Tous i el Client es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia es sotmetrà als Jutjats i Tribunals del domicili del Client.

La Companyia perseguirà l'incompliment dels presents Termes i condicions així com qualsevol utilització indeguda de la web exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre i assisteixin en dret.

La Comissió Europea posa a disposició dels consumidors una plataforma per a la resolució de reclamacions online en matèria de consum, que com a consumidor pot utilitzar i es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Back to top