ENVIAMENT EST脌NDARD GRATU脧T EN COMPRES DE +49聽鈧. CONTACTA AMB NOSALTRES T'ajudem?   900 777 900

Search Site

Bases My TOUS

1. CONSIDERACIONS GENERALS

A través del portal www.tous.com i dels punts de venda TOUS, Joyería Tous, SA (d'ara endavant, “TOUS”) facilita als seus clients i visitants l'accés al programa de fidelització “My TOUS”, amb què podran gaudir de múltiples avantatges, dels quals se n'informarà tant al nostre lloc web com als establiments que s'indiquen a continuació. Els usuaris que hi estiguin interessats es podran registrar com a membres del programa (d'ara endavant, “l'Usuari” i/o “els Usuaris”) i consultar tota la informació relativa al lloc web de TOUS. El registre tindrà caràcter gratuït i es realitzarà segons les condicions següents (d'ara endavant, “Termes i condicions”).

L'Usuari podrà consultar qualsevol dubte relacionat amb el tractament de les seves dades personals i del programa enviant un missatge a ayuda@tous.com; així mateix, es podrà donar de baixa del programa “My TOUS” en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a dataprotection@tous.com. Donar-se de baixa no suposarà cap mena de penalització.

Els punts de venda TOUS adherits al programa i referits al llarg d'aquests Termes i condicions inclouen totes les botigues TOUS d'Espanya (Península Ibèrica, Canàries, Balears, Ceuta i estands TOUS a El Corte Inglés), com també les botigues TOUS de Portugal, Mèxic, Estats Units d'Amèrica i Xile (inclosos els estands TOUS de Palacio del Hierro, Bloomindale’s i Falabella, respectivament) (d'ara endavant, totes elles referides com a “Botigues TOUS”), a excepció dels outlets i de les botigues TOUS Rolex. El Programa My TOUS únicament s'aplica a les següents botigues ubicades als aeroports:

  • Aeroport de Barcelona – El Prat, Terminal 1, local 00311s10262, Joieria TOUS - 08820 Barcelona.
  • Aeroport de Palma de Mallorca - Son Sant Joan, mòdul D, Joieria TOUS – 07611 Palma de Mallorca.
  • Aeroport Adolfo Suárez Madrid – Barajas, T3, planta 1a, local 71061-T, Joyería TOUS - 28042 Madrid.
  • Aeroport de Porto - Francisco Sá Carneiro, EC 27 pis 2 – 4470 558 Maia.
  • Aeroport de Lisboa – Humberto Delgado, Loja 1034 – 1700 111 Lisboa.

L'objectiu de TOUS és que, de cara al 2018, el programa de fidelització “My TOUS” estigui disponible als següents països: Espanya, Estats Units d'Amèrica, Mèxic, Puerto Rico, Xile, Colòmbia i Costa Rica. No obstant això, l'anterior estarà subjecte a possibles modificacions per part de TOUS i a la possibilitat d'incorporar noves obertures.

TOUS es reserva el dret a modificar, suspendre o cancel·lar en qualsevol moment el programa “My TOUS”, com també els Termes i condicions o qualsevol dels avantatges derivats de pertànyer-hi, informant l'Usuari per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà que l'Usuari hagi proporcionat. Sense perjudici de l'anterior, l'última versió d'aquests Termes i condicions es podrà consultar a www.tous.com. En cas de força major, el programa “My TOUS” es podrà suspendre o cancel·lar sense necessitat d'haver d'avisar abans l'Usuari. La modificació o cancel·lació del programa “My TOUS” no donarà dret a cap mena d'indemnització a favor de l'Usuari.

Atesa la naturalesa del programa “My TOUS”, el titular ha de tenir en compte que prevaldran els avantatges que es publiquin en cada moment. L'Usuari aconseguirà punts del programa “My TOUS” amb la compra de productes TOUS, i els podrà acumular durant un any a comptar des de la data de subscripció al programa que es trobi vigent al país corresponent. Un cop transcorregut aquest període d'un any, els punts caducaran i no es podran bescanviar.

TOUS es reserva el dret a donar de baixa l'Usuari del programa “My TOUS” sense previ avís, com també a anul·lar els avantatges o beneficis associats, en cas que incompleixi els requisits d'aquests Termes i condicions o que en faci un ús fraudulent o de mala fe.

TOUS no pot garantir la disponibilitat i el funcionament continuats del programa “My TOUS”, en concret quan es produeixi un mal funcionament tècnic dels sistemes informàtics, servidors o equips informàtics, un mal funcionament d'internet, destrucció de dades per hacking o error, o qualsevol altre tipus de problema tècnic que es pugui produir. Sempre que sigui raonablement possible, TOUS notificarà l'Usuari sobre les interrupcions que es produeixin en el programa “My TOUS”. TOUS no assumirà cap mena de responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es produeixin com a conseqüència de la manca de disponibilitat o continuïtat del funcionament del programa “My TOUS”.


2. CONDICIONS D'ACCÉS

L'accés al programa “My TOUS” està condicionat a l'acceptació per part dels Usuaris d'aquests Termes i condicions i de la Política de privadesa. L'Usuari, en acceptar aquests Termes i condicions, declara ser major d'edat i disposar de la capacitat jurídica suficient per vincular-s'hi. No es poden inscriure en el programa “My TOUS” entitats o persones jurídiques.

TOUS es reserva el dret a comprovar en qualsevol moment l'edat dels Usuaris que s'inscriuen en el programa “My TOUS” a través d'un mitjà fefaent que demostri que l'Usuari té l'edat mínima requerida. L'Usuari accepta, de forma expressa i sense excepcions, que l'accés al programa “My TOUS” i l'ús dels seus serveis i continguts es produeix sota la seva única i exclusiva responsabilitat.


3. REGISTRE I ACCÉS COM A MEMBRE DEL PROGRAMA “MY TOUS”

L'Usuari es podrà registrar en qualsevol moment com a membre del programa “My TOUS” a través del lloc web www.tous.com o a les Botigues TOUS definides en aquests Termes i condicions.

És responsabilitat de l'Usuari llegir aquests Termes i condicions d'ús del programa “My TOUS”. En qualsevol cas, sempre estaran disponibles al lloc web www.tous.com.

L'Usuari registrat haurà de prestar la diligència deguda per impedir l'accés o ús del programa “My TOUS” per part de tercers que accedeixin o utilitzin en el seu nom els codis d'accés o les claus identificatives. El compte d'usuari creat per al programa “My TOUS” és personal i intransferible. Per aquest motiu, TOUS es reserva el dret a comprovar en qualsevol moment la identitat dels Usuaris que s'hi adhereixen per a qualsevol circumstància relacionada amb el programa “My TOUS”.

a)      Registre en línia

L'Usuari es podrà registrar en el programa “My TOUS” a través del lloc web www.tous.com, emplenant el formulari destinat al registre i acceptant tant els Termes i condicions com la Política general de privadesa.

El registre li permetrà crear un nom d'usuari (adreça electrònica) i una contrasenya, triada pel mateix Usuari, que li permetran accedir en futures ocasions al seu compte i gestionar la informació que hagi facilitat prèviament.

En cas que l'Usuari ja estigui registrat a la botiga en línia de TOUS, podrà utilitzar l'usuari i la contrasenya d'accés al web www.tous.com per poder accedir a l'espai “My TOUS”, amb l'acceptació expressa a l'apartat del web corresponent.

Un cop donat d'alta a la botiga en línia, l'Usuari tindrà accés a la seva informació personal i a la informació vinculada al seu compte, tant des del lloc web www.tous.com com des de les Botigues TOUS definides en aquests Termes i condicions per mitjà del seu personal.

 

b)     Registre a la botiga

L'Usuari es pot donar d'alta a les Botigues TOUS proporcionant les dades requerides pel seu personal i acceptant aquests Termes i condicions del programa “My TOUS”.

Per identificar-se a qualsevol de les Botigues TOUS, un cop l'Usuari ja s'hagi registrat, no caldrà utilitzar l'usuari i contrasenya. Per identificar-lo, el personal podrà sol·licitar-li qualsevol document identificatiu que consideri necessari.

L'Usuari que es doni d'alta a les Botigues TOUS no tindrà accés en línia a l'espai “My TOUS”, però podrà culminar el procés de registre en línia en qualsevol moment accedint a www.tous.com i seguint els passos que s'han explicat en el punt anterior per al registre en línia.


En tot cas, serà responsabilitat de l'Usuari registrat l'ús adequat del programa “My TOUS” i la custòdia dels codis d'accés o les claus identificatives, i s'abstindrà d'utilitzar-los amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al que estableixen aquests Termes i condicions i la Política general de privadesa.

 

4. PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

TOUS garanteix el compliment íntegre i ple de les obligacions disposades per la normativa vigent en matèria de protecció de dades. 

L'Usuari proporcionarà les seves dades de caràcter personal mitjançant el formulari de registre al programa “My TOUS”; per poder subscriure's i participar en les promocions i avantatges existents en cada moment cal acceptar la Política general de privadesa que s'inclou en aquest formulari. Les dades esmentades s'incorporaran en un fitxer de Joyería Tous, SA.

Les dades facilitades per l'Usuari en el registre, així com altres dades recollides a través de compres o transaccions realitzades per l'Usuari, s'utilitzaran amb la finalitat de dur a terme accions de segmentació i elaboració de perfils en relació amb les preferències i gustos dels Usuaris. Així mateix, en cas que l'Usuari ho hagi acceptat expressament marcant la casella habilitada a aquest efecte, les seves dades personals es podran tractar amb la finalitat d'oferir-li productes i serveis que s'ajustin a les preferències mostrades.

Totes les comunicacions rebudes per ser membre del programa “My TOUS” es podran adaptar i personalitzar segons els interessos dels Usuaris, tant sobre la base dels productes i serveis sol·licitats, com de les dades que es puguin deduir o obtenir de la seva navegació, interès en determinats continguts, reacció davant de comunicacions de TOUS, etc. Aquesta personalització es realitza de forma parcialment automatitzada, en el sentit que TOUS determina els paràmetres de la personalització, però la plataforma tecnològica és la que genera el perfil de l'Usuari.

TOUS no envia comunicacions generals que no estiguin segmentades mitjançant el procediment anterior, atès que considera que interessa tant a TOUS com a l'Usuari enviar o rebre informació que pugui ser rellevant, i també perquè no segmentar no alteraria el nombre de comunicacions rebudes per l'Usuari, sinó tan sols el seu contingut.

En qualsevol cas, l'Usuari podrà modificar les seves dades personals i retirar el seu consentiment a la recepció de comunicacions comercials personalitzades a través de l'enllaç habilitat a aquest efecte en l'apartat “El teu compte”, dins del seu perfil al lloc web de TOUS. Trobarà més informació sobre la privadesa de les seves dades a la nostra Política general de privadesa (https://www.tous.com/es-es/privacy-policy).

En emplenar el formulari d'alta, els Usuaris del programa “My TOUS” manifesten haver llegit i accepten els Termes i condicions del programa i la Política general de privadesa del Grup TOUS. Pot consultar aquestes condicions a qualsevol de les Botigues TOUS o accedint al nostre lloc web www.tous.com.

En qualsevol cas, l'Usuari del programa “My TOUS” podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades i oposició davant del responsable del tractament, adreçant la seva sol·licitud per escrit per correu electrònic a dataprotection@tous.com o per correu postal a: Joyería Tous, SA, Atenció al client, Ref.: “LOPD”, Carretera de Vic-El Guix km. 3, 08243 Manresa (Barcelona), Espanya, incloent-hi el seu nom i cognoms, acreditant degudament la seva identitat i facilitant els detalls de la petició.

TOUS no es responsabilitza de la veracitat de les dades facilitades pels Usuaris a través del web. 

Els formularis d'inscripció no estan adreçats a persones menors d'edat, motiu pel qual cal indicar la data de naixement durant el registre. TOUS no es fa responsable dels casos en què persones menors d'edat li hagin enviat dades de caràcter personal a través d'aquest lloc web. Qui tingui o exerceixi la pàtria potestat o sigui el tutor legal del menor podrà exercir el dret d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades enviant una sol·licitud per escrit, incloent-hi nom, cognoms i DNI, a l'adreça esmentada en el paràgraf anterior. 

Les dades dels Usuaris que s'inscriguin als estands TOUS ubicats en establiments El Corte Inglés i que així ho acceptin expressament marcant la casella habilitada a aquest efecte, se cediran a Financiera El Corte Inglés, EFC, SA, amb domicili a c/ Hermosilla, 112, 28009 Madrid, com també a empreses del Grup El Corte Inglés, la composició actualitzada i activitat del qual es pot consultar al lloc web www.elcorteinglescorporativo.es. La finalitat d'aquesta cessió serà la realització d'estudis de mercat, com també, en cas que l'Usuari ho hagi acceptat expressament marcant la casella de “Desitjo rebre comunicacions comercials”, desenvolupar accions comercials, ja siguin de caràcter general o adaptades a les seves característiques personals, sobre viatges, assegurances, productes financers i venda minorista de béns i serveis. L'Usuari pot exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a El Corte Inglés, SA, Ref.: LOPD, Calle Hermosilla, 112, 28009 Madrid, en els termes legalment previstos.


5. CONDICIONS DEL PROGRAMA “MY TOUS”

Els avantatges dels Usuaris registrats en el programa “My TOUS” són els que es detallen a continuació. Per poder gaudir-ne, l'Usuari s'haurà d'identificar sempre com a membre del programa “My TOUS” en les condicions de l'apartat 3.

A) El meu joier virtual

El joier virtual es troba disponible accedint a “My TOUS” des del lloc web www.tous.com o consultant-lo per mitjà del personal de botiga. És un espai que recull la informació que es detalla més endavant, sobre els productes de la marca TOUS® adquirits tant a les Botigues TOUS que disposen del programa “My TOUS” com a la botiga en línia. Si la compra es realitza en una botiga física, els productes només s'incorporaran al joier virtual de l'Usuari si aquest ho demana i s'identifica com a membre del programa “My TOUS” abans de formalitzar la compra.

La informació que inclourà el joier virtual sobre els productes de l'Usuari serà la següent: nom del producte, imatge del producte (si no està disponible es mostrarà un genèric), PVP en el moment de l'adquisició, data de la compra i talla (en cas que n'hi hagi). A més, l'Usuari tindrà la possibilitat d'afegir el motiu de compra del producte en qüestió, com també fer els comentaris que desitgi.

Únicament s'inclouran en el joier virtual els productes adquirits des de la data de subscripció al programa “My TOUS”, i no s'hi podran incloure els productes adquirits amb anterioritat. Si l'Usuari torna un producte, aquest desapareixerà del joier virtual. El fet d'incloure un producte en el joier virtual no equival ni substitueix de cap manera al seu certificat de garantia.

 

B) Un any més de garantia

Els productes de joieria TOUS (excepte els rellotges) adquirits a partir de la data de subscripció al programa “My TOUS” disposaran d'un any addicional de garantia comercial, amb la qual cosa tindran 3 anys de garantia en total.

 

C) Toussi

Toussi és la joia exclusiva de TOUS que només podran aconseguir els Usuaris del programa “My TOUS” que compleixin els requisits que s'expliquen a continuació.

Els punts que l'Usuari hagi acumulat caducaran transcorregut un any des de la seva subscripció al programa vigent al país corresponent. Un cop finalitzat el programa vigent, se'n començarà un de nou i es generaran nous punts amb cada compra que faci l'Usuari per poder aconseguir els nous Toussi aplicables a cada país.

Toussi és una joia que, a cada país, té una mida i està feta d'uns materials diferents en funció del programa vigent, al qual s'hi van afegint diferents obsequis. Aquests obsequis es poden aconseguir de forma gratuïta si l'Usuari assoleix els requisits de compra acumulada en productes TOUS que es defineixen a continuació durant el període d'un any des de la subscripció al programa “My TOUS”.

Els obsequis que l'Usurari podrà aconseguir en cada tram estan valorats de la manera següent, segons la moneda del país en què es trobi vigent el programa:

 

Euros

Dòlars

Pesos

MXN

Pesos xilens

Pesos colombians

Colons

 

Toussi 1       

100 €

300 $

3.000 $

150.000 $

550.000 $

400 鈧

 

Toussi 2        

300 €

600 $

6.000 $

300.000 $

1.100.000 $

800 鈧

 

Toussi 3           

600 €

900 $

11.000 $

500.000 $

2.200.000 $

1.200 鈧

 

Toussi 4   

900 €

1.200 $

16.500 $

650.000 $

3.300.000 $

1.600 鈧

 

Toussi 5

1.200 €

1.500 $

20.000 $

1.000.000 $

4.400.000 $

2.000 鈧

 

 

1.     L'obsequi del Toussi 1 estarà valorat en 25 €, 29 $, 545 MXN, 19.593 CLP, 89.450 COP i 17.229 鈧, respectivament.

2.     L'obsequi del Toussi 2 estarà valorat en 35 €, 40 $, 762 MXN, 27.430 CLP, 125.242 COP i 24.120 鈧, respectivament.

3.     L'obsequi del Toussi 3 estarà valorat en 49 €, 57 $, 1.067 MXN, 38.402 CLP, 175.339 COP i 33.768 鈧, respectivament.

4.     L'obsequi del Toussi 4 estarà valorat en 75 €, 87 $, 1.634 MXN, 58.779 CLP, 268.376 COP i 51.686 鈧, respectivament.

5.     L'obsequi del Toussi 5 estarà valorat en 99 €, 115 $, 2.156 MXN, 77.588 CLP, 354.256 COP i 68.226 鈧, respectivament.

 

TOUS es reserva el dret a modificar en qualsevol moment els components del Toussi, així com el seu valor.

El funcionament és el següent: quan l'Usuari se subscriu al programa “My TOUS”, comença amb un import de 0 € en compres. A partir d'aquí, s'aniran sumant els imports totals de les compres de productes TOUS que l'Usuari faci tant a les Botigues TOUS com a la botiga en línia dels països que disposin del programa “My TOUS”, sempre que s'identifiqui com a tal, fins a assolir els imports anteriorment definits per aconseguir cadascun dels obsequis.  

Si l'Usuari torna un producte, l'import d'aquest producte es descomptarà del còmput total de punts generats en el programa “My TOUS”. Així mateix, si torna el producte que ha donat dret a l'obtenció de qualsevol dels components Toussi, el personal de botiga tindrà dret a demanar a l'Usuari que torni aquest component Toussi.

L'Usuari només podrà aconseguir un obsequi Toussi de cada tipus fins a completar tots els obsequis. Quan els aconsegueixi tots, l'Usuari podrà tornar a començar a acumular punts per tornar a aconseguir cada penjoll Toussi.

 

D) Cura de les meves joies

La “cura de les meves joies” inclou el manteniment de les joies TOUS de l'Usuari i un espai virtual que recollirà tota la informació sobre el manteniment que s'ha dut a terme en les seves joies TOUS des de la data d'alta en el programa “My TOUS”. 

A més, l'avantatge “cura de les meves joies” TOUS pot incloure, segons el programa vigent a cada país, serveis de cura especials, com ara un canvi de cordó o un poliment gratuït. S'oferiran 3 serveis gratuïts a l'any, a comptar des que l'Usuari es dona d'alta en el programa (el nombre de serveis i els serveis gratuïts varien en funció del país). Aquests serveis no són acumulables d'un any per l'altre i caducaran al cap d'un any de donar-se d'alta com a Usuari a “My TOUS”. Els serveis addicionals es cobraran segons correspongui al preu vigent a cada país en el moment en què es realitzin.

El fet d'incloure el manteniment de les joies TOUS en el joier virtual no equival ni substitueix de cap manera al seu certificat de garantia, amb la qual cosa el període de garantia no es veurà ampliat en cap cas.


E) My lovely friends

Aquest avantatge consisteix en la possibilitat de convidar un amic a subscriure's al programa “My TOUS”. Tant l'Usuari registrat com el nou Usuari amic podran aconseguir un regal especial TOUS valorat en 29 € (en el cas d'Espanya i Portugal), en 675 $ (en el cas de Mèxic, Xile i Colòmbia) o en 34 $ (en el cas dels Estats Units i Puerto Rico), de manera que dependrà del programa vigent a cada país.

La invitació que es realitzi a l'amic pot fer-se tant a les Botigues TOUS com a través de la botiga en línia www.tous.com.

Per aconseguir els dos regals (un per a cadascú), l'amic s'ha de subscriure al programa “My TOUS” i fer una primera compra per un import mínim de 100 € en el cas d'Espanya i Portugal, de 2.5000 $ en el cas de Mèxic, de 150.000 $ en el cas de Xile, de 550.000 $ en el cas de Colòmbia, de 150 鈧 en el cas de Costa Rica o de 150 $ en el cas dels Estats Units i Puerto Rico, de conformitat amb els requisits que s'indiquen a continuació i en funció que l'alta es realitzi a les Botigues TOUS o a la botiga en línia.

En cas que aquest regal no estigués disponible en estoc en el moment de complir-se els requisits per adquirir-lo, TOUS podrà lliurar-li un producte de valor equivalent.

Cada Usuari podrà convidar a subscriure's al programa “My TOUS” tants amics com vulgui de forma il·limitada.

a)      A la botiga:

L'Usuari haurà d'anar a la botiga acompanyat d'un amic que no estigui inscrit en el programa “My TOUS” i s'hi vulgui subscriure. A més, l'amic haurà de fer una compra per un import mínim de 100 € en el cas d'Espanya i Portugal, de 2.5000 $ en el cas de Mèxic, de 150.000 $ en el cas de Xile, de 550.000 $ en el cas de Colòmbia, de 150 鈧 en el cas de Costa Rica o de 150 $ en el cas dels Estats Units i Puerto Rico, en el mateix moment en què es doni d'alta com a Usuari del programa “My TOUS”.

Per donar d'alta l'amic, el personal de botiga identificarà l'Usuari que convida a la subscripció i registrarà el nou Usuari. Cal que tots dos estiguin presents perquè el personal de la botiga pugui donar d'alta el nou Usuari i lliurar el regal a tots dos.

Si el nou Usuari donat d'alta com a amic no realitza una primera compra en el mateix moment de donar-se d'alta per un import mínim de 100 € en el cas d'Espanya i Portugal, de 2.5000 $ en el cas de Mèxic, de 150.000 $ en el cas de Xile, de 550.000 $ en el cas de Colòmbia, de 150 鈧 en el cas de Costa Rica o de 150 $ en el cas dels Estats Units i Puerto Rico, o bé si l'Usuari i l'amic que es dona d'alta no es troben presents tots dos a la botiga en el moment de l'alta i de la compra, cap d'ells no aconseguirà el regal. De la mateixa manera, si l'amic realitza una primera compra en el moment de donar-se d'alta per un import inferior a l'indicat, aquest import no s'acumularà a futures compres a l'efecte d'aconseguir el regal. Tampoc no s'aconseguirà el regal si l'amic fa la seva primera compra, per l'import que sigui, amb posterioritat a la seva alta com a Usuari del programa “My TOUS”.

b)     En línia:

L'Usuari podrà convidar els seus amics emplenant el formulari “My Lovely Friends” a l'espai “My TOUS” habilitat a www.tous.com. Les dades personals que l'Usuari hagi pogut facilitar del seu amic (nom i adreça electrònica) no es conservaran, tret que l'Usuari amic doni el seu consentiment.

Cada amic rebrà un missatge de correu electrònic amb un codi únic i exclusiu. L'amic convidat s'haurà de registrar en el programa “My TOUS” seguint el procés que s'indica en l'apartat E.b) d'aquests Termes i condicions i, posteriorment, fer una compra per un import mínim de 100 € en el cas d'Espanya i Portugal, de 2.5000 $ en el cas de Mèxic, de 150.000 $ en el cas de Xile, de 550.000 $ en el cas de Colòmbia, de 150 鈧 en el cas de Costa Rica o de 150 $ en el cas dels Estats Units i Puerto Rico, introduint el codi rebut en l'apartat “Tens un codi de descompte?” a la pàgina de La meva bossa.

L'Usuari nou que s'inscrigui com a amic podrà fer la seva primera compra en qualsevol moment, i no caldrà que la faci en el moment de la inscripció. Si la compra és superior als imports assenyalats, l'amic convidat rebrà amb la seva comanda els dos regals: un per a ell mateix i l'altre per a l'Usuari que l'ha convidat. Si la primera compra de l'Usuari nou inscrit com a amic fos per un import inferior, ni ell ni l'Usuari que l'ha convidat aconseguiran els regals esmentats, i aquest import no s'acumularà a futures compres.

 

F) El meu aniversari

L'Usuari podrà rebre un regal durant el mes del seu aniversari consistent en una caixa per endreçar les joies valorada en 30 € (o, en el cas de Mèxic, en 697,18 $).

En cas que aquest regal no estigués disponible en estoc en el moment de complir-se els requisits per adquirir-lo, TOUS podrà lliurar-li un producte de valor equivalent.

El regal d'aniversari es pot aconseguir tant a les Botigues TOUS com a través de la botiga en línia del país corresponent. Només es lliurarà un regal per any, ja sigui a les Botigues TOUS o a la botiga en línia.

a)      A la botiga:

L'Usuari rebrà el regal si va personalment a qualsevol de les Botigues TOUS adherides al programa “My TOUS” i fa una compra superior a 100 € en el cas d'Espanya i Portugal, de 3.000 $ en el cas de Mèxic, de 150.000 $ en el cas de Xile, de 650.000 $ en el cas de Colòmbia, de 250 鈧 en el cas de Costa Rica o de 249 $ en el cas dels Estats Units i Puerto Rico.

b)     En línia:

A l'apartat “My TOUS” del lloc web, i només durant el mes de l'aniversari de l'Usuari, se li mostrarà un codi específic (sense caducitat) per poder rebre un regal d'aniversari si fa una compra mínima de 100 € en el cas d'Espanya i Portugal, de 3.000 $ en el cas de Mèxic, de 150.000 $ en el cas de Xile, de 650.000 $ en el cas de Colòmbia, de 250 鈧 en el cas de Costa Rica o de 249 $ en el cas dels Estats Units i Puerto Rico. L'Usuari haurà d'introduir aquest codi en l'apartat “Tens un codi de descompte?” a la secció “La meva bossa”.


G) Fantàstics concursos

Els Usuaris registrats en el programa “My TOUS” podran participar en els concursos o sortejos que regularment apareguin al web, que seran exclusius per als Usuaris membres de “My TOUS” i en què podran optar als premis en les condicions que en cada cas s'expliquen a les bases d'aquests concursos o sortejos.

L'Usuari podrà participar en els concursos i sortejos a través de l'apartat “My TOUS” del lloc web de TOUS www.tous.es i a través de l'apartat “Concurs My TOUS” de la pàgina de Facebook de Joyería TOUS.

Les condicions de participació, la mecànica dels diferents concursos o sortejos, els premis i la resta de condicions s'establiran en les bases específiques de cada concurs o sorteig.

 

6. JURISDICCIÓ I LLEI APLICABLE

La relació entre TOUS i l'Usuari es regirà per la normativa espanyola vigent, i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als jutjats i tribunals del domicili de l'Usuari.

TOUS perseguirà l'incompliment d'aquests Termes i condicions, així com qualsevol utilització indeguda del lloc web, i exercirà totes les accions civils i penals que li puguin correspondre i assisteixin en dret.

La Comissió Europea posa a disposició dels consumidors una plataforma per a la resolució de reclamacions en línia en matèria de consum, que com a consumidor pot fer servir i que es troba disponible a l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Back to top