Penjoll Ós en or blanc amb diamants blancs i grocs 2005

Representa un dels nostres valors fonamentals, pel qual se'ns identifica ja arreu del món: la tendresa. Va néixer el 1985 fruit d'un enamorament sobtat amb un peluix, quan em vaig adonar que aquell ninot era capaç de traslladar-nos a tots a la dolça infància. De línies senzilles, que l'han convertit en un símbol universal que no necessita traducció, sense ell no seríem el que som, el considero part de la família i, per això, el cuidem com el que és: la nostra celebrity.

Són diversió, natura i un motiu present en totes les col·leccions. La rosa és el meu símbol, per descomptat, però totes han marcat la nostra història, com aquesta de cinc pètals que ens va acompanyar durant una de les dècades més importants de la nostra trajectòria.

A qui no li agrada que li regalin flors? A més, aquestes són per sempre.

Sortijas en plata con motivos en forma de Tulipán, Niña, Corazón y Oso 2000.

La col·lecció Sweet Dolls resumeix a la perfecció la nostra essència. Va ser un encert meravellós unir dos dels nostres pilars: la innovació tecnològica i la creativitat. Amb ella vam ser un dels pioners en aplicar la tècnica de l'electroforming en joieria i en crear aquestes peces lleugeres, sense soldadures. Des d'aleshores, la industrialització de l'artesania és una de les nostres senyes d'identitat.

El Nen i la Nena simbolitzen la família, un concepte estretament lligat a l'essència de TOUS. Moltes persones el continuen triant per a les celebracions. Ésser presents en els moments més importants de la vida dels nostres clients és el millor dels premis.

L'estoreta, d'acer i plata primer, i després d'or, va ser una d'aquelles idees boges que se'ns passen pel cap de tant en tant. Encarna l'esperit jove i modern de TOUS i, durant els anys noranta, va suposar una autèntica revolució pel seu disseny i la nova barreja de materials. Encara avui representa per a nosaltres la valentia i les ganes de sorprendre.

Polsera d'estoreta d'or amb figures en or. 1997

Arracades Cor en or blanc amb diamants. 1995.

Es tracta d'una icona universal que ha existit sempre però que vam voler fer nostra com a símbol de la dolçor de la nostra marca. Perquè TOUS és, sens dubte, passió.

Sento fascinació per les pedres precioses. M'agrada observar-les en els diferents moments del dia per veure com canvien de color en funció de la llum.

Sovint aprofito el cap de setmana o les estones de temps lliure per separar-les per colors i em passo hores imaginant quina forma prendran fent els meus primers esbossos de les peces en què m'agradaria que es convertissin. En aquests moments és quan realment m'adono que adoro la meva feina.